پای نتورک چیست؟ | آیا می توان به آن اعتماد کرد؟
با وجود گذشت 2 سال از فعالیت ارز دیجیتال پربحث پای نتورک، هنوز برخی افرادی که اپلیکیشن این پروژه را بر روی گوشی نصب دارند، به آینده این رمز ارز امیدوارند و سعی میکنند زیرشاخههای جدیدی برای خود دستوپا کنند تا شاید PI بیشتری نصیبشان شود. PIای که معلوم نیست هنوز در کدام بازار خرید و فروش میشود و ارزش حقیقی آن چقدر است. پس در صورتی که شما هم بین سرمایهگذاری بر روی این پروژه و نصب برنامه آن برروی تلفن همراهتان شک دارید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
ما در این مقاله پروژه پای نتورک، ارز دیجیتال و اعتبار آن را از جهات مختلفی بررسی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
پای نتورک (PI Network) چیست؟
پای نتورک که توسط سه دانشجوی دانشگاه استنفرد به نامهای نیکولاس کوکالیس(Nicolas Kokkalis)، چنگدیائو فن (Chengdiao Fan) و وینسنت مکفیلیپ (Vincent McPhillip) در سال ۲۰۱۸ خلق شد، پروژهای با سه فاز است که در آن افراد میتوانند با نصب اپلیکیشن مربوطه، به استخراج ارز دیجیتال پای بپردازند.
پروژهای که در کمال تعجب حتی در صفحه لینکدین نیکولاس کوکالیس به آن اشاره نشده و توضیحی راجع به پای نتورک منتشر نکرده است. در این پروزه به هر فرد یک کد تعلق میگیرد. در صورتی که افراد دیگر کد شما را به عنوان کد معرف ثبت کنند، نرخ کسب ارز دیجیتال PI برای شما افزایش مییابد. این همان فاز اول پروژه است که جذب کاربر نامیده میشود. فاز دوم مرحله آزمایش و فاز بعدی نیز ارز دیجیتال این پروژه آماده معامله میشود.
ارز دیجیتال PI و استخراج آن
همانطور که در وبسایت رسمی این پروژه نیز نوشته شده است: پای اولین ارز دیجیتالی است که میتوانید آن را با گوشی تلفن همراه خود استخراج کنید. اما این ادعا چقدر حقیقت دارد؟ حقیقت این است که همه ارزهای دیجیتال حتی بیت کوین را میتوان با گوشی استخراج کرد.
دلیل این که این امر امروزه انجام نمیشود این است که به دلیل وجود دستگاههای پردازنده قوی، استخراج با گوشی موبایل صرفه اقتصادی ندارد. همینطور اگر تازه وارد بازار ارزهای دیجیتال نیستید. با این اوصاف، پروژه پای نتورک ارز دیجیتالی به نام «PI» دارد. توزیع کوینهای پای قاعده مشخصی ندارد و هر کاربر میتواند با نصب نرم افزار این برنامه، هر ۲۴ ساعت وارد اپلیکیشن شده و با کلیک بر روی یک دکمه، پای استخراج کند.
اما با بررسیهای انجام شده بر روی اپلیکیشن این پروژه، بعد از ورود اولیه شما به برنامه، و درخواست استخراج ارز، بعد از پاک کردن نرمافزار و نصب مجدد بعد از چند ساعت، اتفاق عجیبی رخ میدهد. برنامه حتی زمانی که بر روی تلفنهمراه شما نصب نبوده هم اقدام به استخراج ارز نموده که امکانپذیر نیست! در صورتی که حتی برای استخراج ارزهای دیگر مانند بیت کوین، به دستگاههایی با پردازندههای قوی و همچنین اینترنت نیاز است که به طور مداوم در حال کار کردن باشند. پس میتوان گفت شیوه استخراج پای شیوه معقولی نیست.
احتمالا با الکترونیوم آشنایی دارید. پروژهای که پیش از اینها ایده استخراج با گوشی تلفن همراه را در سطوحی مطرح کرده بود. پس این ادعای پای نتورک نیز بیاساس است.
هدف پروژه پای نتورک چیست؟
در حال حاضر حدود 8000 ارز دیجیتال وجود دارد و تعداد آنها همچنان در حال افزایش است. همین موضوع میتواند یکی از دلایل سردرگمی سرمایهگذاران در انتخاب ارز دیجیتال مناسب شود. هرچه گزینههای پیش روی شما زیاد باشد، احتمالا انتخاب گزینه مناسب سختتر خواهد بود.
یکی از عواملی که باعث تمایز ارزهای دیجیتال از یکدیگر میشود و کار را برای سرمایهگذاران راحتتر میکند، هدف پروژههاست. در واقع هدف پروژههاست که به ارزهای دیجیتال اعتبار میبخشد. در اینجا این سوال مطرح میشود که هدف پای نتورک چیست؟ این پروژه هدف خود را تسهیل فرآیند استخراج معرفی کرده است. اما آیا این امر میتواند هدف یک پروژه در این حوزه باشد؟ طبیعتا خیر. زیرا استخراج فرآیندی است که برای تامین امنیت شبکه به کار گرفته میشود. امنیت شبکه نیز خود در خدمت هدف دیگری است. مثلا هدف از استخراج بیت کوین تامین امنیت شبکه در جهت ارائه روشی برای پرداختهای همتا به همتا و غیر متمرکز است. با این تفاسیر هدف پروژه پای نتورک، هدف متقاعدکنندهای نیست. پس باید بیشتر و بیشتر آن را بررسی کرد.
وایت پیپر پروژه پای نتورک
برای بررسی هر پروژه در حوزه ارزهای دیجیتال، بهتر است در ابتدا نگاهی به وایت پیپر آن بیندازید. وایت پیپر مقالهای شامل توضیحات فنی پروژه است که در زمان شروع هر پروژه توسط بنیانگذاران آن برای معرفی محصول ارائه میشود. اگر به سایت رسمی پروژه پای نتورک به آدرس minepi.com مراجعه کنید، با کلیک بر روی علامت سه خط در سمت راست بالای صفحه و سپس انتخاب گزینه «Have PI Works» میتوانید به وایت پیپر پروژه دسترسی داشته باشید.
حتی اگر در این بازار متخصص نباشید باز هم با همان نگاه گذرا و روزنامهوار متوجه خواهید شد که تفاوت اساسی بین وایت پیپر پروژه پای نتورک و پروژههای بزرگ این بازار وجود دارد. در وایت پیپر این پروژه سه مرحله طراحی، آزمایش و پیادهسازی معرفی شده اما این مسیر تقریبا تمامی پروژهها و بسیار کلی است.
در واقع هیچ صحبتی از جزئیات فنی پروژه به میان نیامده و هیچ موضوع خاص و جدیدی در آن معرفی نشده است. و تنها به تاریخچه و نام بردن از ارزهای دیجیتال مطرح جهان اکتفا کرده است. گویا توسعهدهندگان این رمز ارز تنها سعی کردهاند که PI را به بیت کوین تشبیه کنند.
پای نتورک ادعا میکند از فورک رمز ارز مطرحی به نام استلار گرفته شده، ارز دیجیتالی که در سال 2014 و توسط یکی از بنیانگذاران ریپل توسعه یافته. اما در وایت پیپر موجود در سایت، هیچ سورسکدی از بلاکچین و یا کد گیتهابی برای بررسی و صحت این امر، دیده نمیشود.
آیا میتوان به پای نتورک اعتماد کرد؟
همانطور که در وبسایت رسمی این پروژه نیز نوشته شده است: پای اولین ارز دیجیتالی است که میتوانید آن را با گوشی تلفن همراه خود استخراج کنید. اما این ادعا چقدر حقیقت دارد؟ حقیقت این است که همه ارزهای دیجیتال حتی بیت کوین را میتوان با گوشی استخراج کرد. دلیل این که این امر امروزه انجام نمیشود این است که به دلیل وجود دستگاههای پردازنده قوی، استخراج با گوشی موبایل صرفه اقتصادی ندارد. همینطور اگر تازه وارد بازار ارزهای دیجیتال نیستید.
نکته جالب در مورد این پروژه اینست که حتی اگر گوشی تلفن همراه خود را خاموش کنید، حساب شما میتواند همچنان به استخراج ارز دیجیتال پای ادامه دهد. در صورتی که برای استخراج ارزهای دیگر مانند بیت کوین، به دستگاههایی با پردازندههای قوی و همچنین اینترنت نیاز است که به طور مداوم در حال کار کردن هستند. پس میتوان گفت شیوه استخراج پای شیوه معقولی نیست.
آیا پای نتورک یک طرح پانزی است؟
شاید شما هم به این موضوع فکر کرده باشید که اگرچه از استخراج دیگران درآمدی برای شما در نظر گرفته می شود، اما چون نه خود شما و نه کسانی که از کد معرف شما استفاده میکنند، پولی نمیپردازند، این پروژه یک طرح پانزی نیست و امتحان آن هم ضرری برای کسی ندارد. شاید در آینده امکان معامله ارز دیجیتال پای فراهم شود و درآمدی از آن حاصل شود. اگرچه این حرف درست است که شما پولی در این پروژه نمیپردازید، اما رویکرد تبلیغی سایتها و افراد فعال در این پروژه بسیار شبیه به طرحهای پانزی است. نه تنها هیچ حرفی از ماهیت فنی این پروژه وجود ندارد بلکه هیچ پروژه دیگری نیز معرفی نشده است که به عنوان پروژه موفق در کارنامه بنیانگذاران پای نتورک ثبت شده باشد. پس نباید به این سادگیها به پای نتورک اعتماد کرد.
همچنین بهتر است بدانید که اگر چه شما پولی وارد این پروژه نمیکنید اما زمان و سختافزار خود را در اختیار کسانی قرار دادهاید که هیچ توضیحی از هدف و برنامه خود ندادهاند.
دسترسیهای غیرمنطقی اپلیکیشن پای، مثل دسترسی به مخاطبین، از جمله مواردی است که باید قبل از نصب برنامه به آنها توجه کنید. شما و تمام کاربران دیگر پای نتورک نمیدانید که آنها از گوشی تلفن همراه شما میتوانند در راستای چه هدفی استفاده کنند.
آیا پای نتورک کلاهبرداری است؟
با بررسی سایت پای نتورک در الکسا و افرادی که به سایت این رمز ارز مراجعه کردهاند، به نظر میآید بیشتر طرفداران پای در 30 روز گذشته از کشورهایی نظیر هندوستان و فیلیپین بودهاند. حدود 1.2 هزار نفر از بازدیدکنندگان پای نتورک تنها از صفحهای تبلیغاتی با نام https://cointiply.com و تنها 127 نفر به صورت مستقیم وارد این سایت شدهاند، که امتیاز منفی برای توسعهدهندگان این پروژه به شمار میرود. پایین آمدن رنک پای نتورک در الکسا و نظرات نه چندان مطلوب کاربران قدیمی این رمز ارز در صفحه اینستاگرام آن نیز نشان میدهد هنوز PI به جایگاهی که مورد انتظار طرفداران آن بوده نرسیده است.
علاوه بر فعال کردن استخراج ارز دیجیتال Pi در دستگاه های تلفن همراه، شبکه Pi شامل قراردادهای هوشمندی است که عمدتا توسط Ethereum (ETH) پشتیبانی می شوند. با این حال شما چیزی با عنوان کد Smart Contract در این سایت نمیبینید. کدی که با بارگزاری آن در اتر اسکن میتوان به آخرین تراکنشها، و اطلاعات بلوک دسترسی پیدا کرد.
چطور پای نتورک را بفروشم؟
پای در حال حاضر 1,7065 دلار قیمتگذاری شده اما ارزش عرضه در گردش آن یا به اصطلاح Circulating Supply اش صفر است. فاز سوم این پروژه هنوز آغاز نشده و به بیان سادهتر، تعداد واحدهای این ارز دیجیتال که به شکل عمومی عرضه شده و در بازار در حال گردش است صفر بوده و نمیتوان فعلا آن را در هیچ بازار معتبری خرید و فروش کرد.
استدلال طرفداران پروژه پای نتورک چیست؟
بسیاری از افراد ارز دیجیتال پای را با سالهایی که بیتکوین به تازگی معرفی شده بود و ارزش چندانی نداشت، مقایسه میکنند. استدلال آنها این است که بیت کوین نیز شناخته شده نبود و اعتماد عمومی نسبت به آن وجود نداشت اما حالا به یکی از داراییهای ارزشمند در جهان تبدیل شده است. پای نیز در سالهای آتی به این جایگاه خواهد رسید و دارندگان آن میتوانند از این طریق درآمد کسب کنند. اما آیا این حرف صحیح است؟ همانطور که گفته شد، پروژه دارای سه مرحله از جذب کاربر تا امکان معامله PI میباشد.
اما هیچ زمان مشخصی برای راهاندازی آن مشخص نشده است. یعنی پروژه در حال جذب کاربر است بدون این که هیچ چشمانداز روشنی برای سرمایهگذاران خود مشخص کرده باشد.
برخی دیگر از طرفداران پای نتورک به تعداد نصبهای اپلیکیشن این پروژه اشاره میکنند و تعداد بالای آن را نشانه اعتبار پای نتورک میدانند. اما حقیقت این است که وجود پای نتورک در گوگل پلی و سایر اپلیکیشنهای مشابه و یا تعداد بالای نصب آن دلیلی بر اعتبار آن نیست. یکی از دلایل نصب بالا همین موضوع است که افراد هزینهای برای نصب و استفاده از نرمافزار پای نتورک نمیپردازند. پس آن را به امید کسب درآمد در آینده نصب و برای افزایش درآمد خود به دیگران معرفی میکنند اما دلیل محکمی برای این کار ندارند. درنتیجه صرفا تعداد نصبهای نرمافزار نمیتواند ملاک معتبری برای پروژه باشد.
حرف آخر
اگر بخواهید یک خانه بخرید، چند روز برای پیدا کردن یک گزینه مناسب وقت صرف میکنید؟ به چند خانه سر میزنید تا خانه دلخواه خود را پیدا کنید؟ چقدر در مورد شرایط خانه و محله تحقیق میکنید؟ اگر تابحال هیچ خانهای نخریده باشید و این اولین خرید شما باشد، قطعا زمان و انرژی بیشتری صرف میکنید. چون تجربه و تخصص لازم را ندارید. سرمایه گذاری در هر بازاری نیازمند صرف وقت و کسب دانش است. مخصوصا اگر تازهوارد هستید و اطلاعات زیادی از آن بازار ندارید. بازار ارزهای دیجیتال هم از این قاعده مستثنی نیست. مخصوصا که کمتر شناخته شده و معمولا افراد تجربهای از سرمایه گذاری در آن ندارند. پس بهتر است از پذیرفتن بیدرنگ هر پیشنهادی که به شما داده میشود، خودداری کنید و دارایی ارزشمند خود را در هر پروژهای که از راه میرسد سرمایه گذاری نکنید.
پروژهای را انتخاب کنید که حساب خود را پس داده است، آزمون و خطاهای لازم را پشت سر گذاشته و از اعتبار نسبی در جامعه ارزهای دیجیتال برخوردار است. حتما نگاهی به اهداف، اصول و ویژگیهای پروژه بیندازید. آن را با پروژههای دیگر مقایسه کنید و حتما از چند کارشناس خبره در بازار ارزهای دیجیتال پرسوجو کنید.
سلام محترمانه
آقا فاز سوم پای نتورک شروع شده.
بلاکچین و کیف پول ش هم تکمیل شده.
برنامه پای بیش از 50 میلیون دانلود توی گوگل پلی داره.برید خودتون سرچ کنید ببینید.
طبق اعلام تیم اصلی هم در 3 ماهه اول یا دوم 2022 وارد صرافی ها میشه.(فعلا دارن پای های کاربران را به شبکه اصلی یا مین نت منتقل می کنند.
اسمش در لیست ارزهای کوین مارکت کپ و سایت بایننس هم اومده.البته هنوز قیمتگذاری نشده.اینم لینکش
binance.com/en/price/pinetwork
اگر راست میگید و با مردم صداقت دارید کامنت من را منتشر کنید
ممنون
با سلام.
بلاکچین پای تکمیل شده و پروژه وارد فاز سوم پای نتورک شده.
ببینید پروتکل بلاکچین پای scp یا همان پروتکل ارز استلار هست که اصلا نیازی به پردازش بالا ندارد.درثانی تایید تراکنشها در شبکه پای در نرم افزار node که روی هزاران کامپیوتر در حال اجراست انجام میشه. لطفا به مردم اطلاعات درست بدید نه اینکه بدون هیچ سند و مدرکی فقط بگید کلاهبرداریه !
به زودی هم داخل صرافی ها قیمت میخوره.
اگر واقعا صداقت دارید و راست میگید لطفا نظر من را تایید کنید !
ممنون
خیلی دلم میخواد تا سه چهار ماه دیگه قیافتونو ببینم 😂😂
این پروژه طبق قولی که داده بود تا آخر سال 2021 داره وارد فاز سوم و قیمت گذاری میشه.(تا چند هفته دیگه . . .
بلاکچین و کیف پولش خیلی وقته راه افتاده و مراحل تستش هم تمام شده.
توی دلم به بعضی ها میخندم.و متاسفم برای هموطنانی که به حرف بعضی ها این فرصت درآمدی بی نظیر را از دست دادن. البته هنوز هم خیلی دیر نشده.
فاز سوم و شبکه اصلی پای نتورک تا حداکثر 20 روز دیگه لانچ میشه و همین امروز تیم اصلی اخبار رسمی رو منتشر کرد و سیستم استیک کردن پای رو اضافه کرده تا از عرضه بیرویه این کوین جلوگیری کنه و از اکوسیستم محافظت کنه که البته استیک کردن اجباری نیست. تعداد کاربران فعال به 29 ملیون رسیده و شبکه تست هم که با حدود 12 هزار ند فعال داره تراکنش های تست رو انجام میده و چندین فروشگاه و اپلیکیشن در زمینه های مختلف هم دارن روی بلاکچین تست اجرا میشن. اگر عبارت pi network blockchain explorer میتونید ببینید.
سپاس،مطالب سایت مفید بود،ولی به نظر من باز هم باید به آینده ی پای امیدوار بود
با سلام
بنده حدود 2 سال و نیمه که دارم پای رو استخراج میکنم ولی این باعث نمیشه که تعصب کورکورانه داشته باشم و ازش دفاع غیر منطقی بکنم چون واقعا هنوز هیچی مشخص نیست و ما فقط امیدواریم یک پروژه هدفمند باشه. اما واقعا با مطالعه مقاله شما به نکته ی متقن و قویی نرسیدم که با منطق و حساب دو دو تا بشه این ارز دیجیتال رو زیر سوال برد. تمام دلایل بصورت فرضی و از روی حدس و گمان بود و قدرت ردش دقیقا برابر با عدم رد اون بود. اما اینکه فرمودین هدف مشخصی برای این پروژه تعریف نشده مگر 8000 رمز ارزی که الان در بازار وجود دارن از بیت گرفته تا آلت و شتم و میم ووووو کدامیک هدف واضح و روشنی داشتن و الان دارن با قیمت های آنچنانی معامله می شوند؟ در طوال این مدت استخراج برداشت بنده این بوده که یه پروژه رو بهرشد و مطابق با قول و قراراشون بوده و منظم بنظر رسیدن و با دیسیپلین. نکته مهم اینه که تا پایان سال 2021 وارد فاز قیمت گذاری میشه و انتظار ما و راست یا دروغ بودن پروژه مشخص میشه. تصور بنده اینه که احتمال مفید بودنش هست. در مورد استفاده از اطلاعات کاربران هم گفتین که باید بگم خدمتتان که تمام گوشی ها حتی در شرایط عادی در معرض هک وجود داره و همین الان هم سیستم های سیاسی در حال شنود و بررسی اطلاعات شخصی و خصوصی کاربران هستند و کسی هم کاری از دستش برنمیاد.
در انتها باز هم میگم که تعصبی وجود نداره چون هنوز قطعیتی وجود نداره و باید منتظر بود.
اگر یه براورد از شبکه پای و افرادی که دنبال کننده اش هستن بگیرن مشخص میشه اکثرا از ایران و کشورهایی هستن که دنبال پنیر مفت میگردن، اما نمیدونن که فقط توی تله موش پیدا میشه. شما صبر کن ما هم صبر میکنیم تا ببینید وقتی میگن اسکمینگ هست یعنی چی… فقط زمان قضاوت خواهد کرد همه چیز رو.
چگونه میشه وارداین کسب و کار شد ارز پای
میدونید بزرگتیرن شرکت های کنونی جهان همشون از دانشگاه استنفورد بودن
اپل گوگل فیسبوک اچ پی و…
جناب کارشناس عزیز من از روزهای اول وارد این برنامه شدم و روز بروز شاهد تکامل برنامه توسط تیم اصلی پروژه هستم بنظر شما آیا برای باغی که محصولی نمیده و فقط علف هرز توش داره یک تیم بزرگ باغبانی زحمت میکشن و هر روز وقت و هزینه میزارن؟؟؟
هنوز یک عده میخوان ثابت کنن پای کلاه برداری هست😂😂👍
سلام اظهار نظرهایی که می کنید منطقی به نظر می رسه ولی به قطع و یقین نمی شه رو اونها حساب کرد.
شما میگید وایت پیپرش ناقصه یا خط مشی مشخصی نداره خب شاید نمی خوان ایده شون بر ملا بشه یا شایدم هدفی دارن که می تونه خیلی ها رو تحریک کنه یا شایدم هنوز به اهداف اصلی شون نرسیدن و فعلا برای خودشون هم مشخص نیست.
در مورد استخراج با موبایل هم، استخراج صرفا می تونه به عنوان یه کلمه به کار برده بشه در اصل پای داره کسب میشه یعنی استخراح تو سرورهای خود تیم اصلی انجام میشه برنامه ی موبایل به محض اجرا به سرورها وصل شده و اخرین اطلاعات هر کار بر رو نشون میده و استخراج اصلی بعدا توسط کامپوتر انجام خواهد شد.
حرف زیاده نمی شه همه رو عنوان کزد این پروژه شاید شکست بخوره ولی کلاهبرداری دور از نظره.
سلام
در وایت پیپر اصول کلی و نحوه ی کارکرد سیستم توضیح داده میشود که در صورت انتشار ان ایده ی تیم فاش نخواهد شد زیرا فرایند اجرا بسیار پیچیده میباشد
و بسیاری از شبکه های بزرگ به صورت اوپن سورس هستند که شما میتوانید نحوه ی اجرای شبکه را مشاهده نمایید
هنوزم میگید الکیه ؟
سلام
این ارز کلاهبرداری میباشد
آخه چقدر شما رو دارین!!1من مطمئنم همزمان که میگین پای کلاهبرداریه همون لحظه هم تیک سبز پای رو میزنین
در برنامه coinstats اگر پای رو جستجو کنین مشخص شده که قیمت الانش تقریبا ۳۳ سنت هستش. ممکنه جای دیگه ای هم باشه. به هرحال هنوز جایی لیست نشده ظاهرا. من پیشنهاد میکنم یه برنامه برای نصب چندباره برنامه ها مثل multi parallel نصب کنین و پای رو چندین بار نصب کنین و به تعداد سیمکارتهای در اختیارتون استخراج انجام بدین. کد معرف یکی از اونها رو هم بزنین تا سرعت استخراجتون بالا بره. استفاده از فیلت. ر ش. کن الزامیه و میشه با شماره ایرانی هم ثبت نام کرد. سپاس
در پروژه پای هیچ سرمایه ای وارد نمیشود که ترس از دست دادن آن را داشته باشیم،پای یک ارز دیجیتال آینده دار است
لطفا با دلایل محکم تری بیارید. قانع کننده نبود حرفاتون!
اگه این پروژه کلاهبرداری هستش !
پس چرا همین تازگی
Pi browser و pi wallet مخصوص خودش رو معرفی کرده و کاربراش رو سوق داده که هرچه سریعتر کیف پول خودشون رو ایجاد کنن
و اینکه خوده سازنده اپلیکیشن پای گفته ک تا پایان سال میلادی این پروژه به ثمر میشینه این ینی قمیت گذاری و آماده معاملات …
بیشتر شبیه ترفند شرکتهای پانزی میمونه تا یه ارز دیجیتال
متاسفانه اینجا خیلی سطحی پای رو تحلیل کرده اند. لطفا عبارت pi network رو در یوتوب سرچ کنید. کلی مطلب پیدا می کنید. اگر هم دوست داشتید گروه پای رو در دیسکورد ببینید تا اطلاعاتتون بیشتر بشه. این یک پروژه خیلی بزرگی است و با اون چیزی که فکر می کنید تفاوت داره
یکی از دلایل بی ارزش بودن پای اینه که هر ارز دیجیتالی که در بازار است دارای منابع محدود است مثل بیت کوین که بعد از یک مدت استخراجش تموم میشه و این خیلی بارزشه یا مثل ریپل که منابعش سکه است و دارای منابع محدود است ولی چیزی مثل پای که سازنده هر چقدر میخواد میتونه پای تولید کنه چون از هیچ الگوریتمی تبعیت نمیکنه. خودشون یک اپلیکیشنی تولید کردن که بتونه زیرمجموعه گیری کنه .همین
داداش ما هنوز توی فاز دوم هستیم هر موقع وارد فاز سوم شدیم استخراج 0 میشه
با درود
متاسفانه مجموعه خوب سیگنال هم مثل ارزدیجتال و … به صورت کاملا سطحی به تحلیل پای پرداختند
پای رو وقتی دقیق بررسی کنید در زمینه خودش یه انقلابه
اول پاسخ سوالی که پرسیده بودید که ایا سازندگان مای قبل پروژه های دیگه داشتند با عرض کنم که دکتر نیکولاکوکالیس بنیان گذار اصلی این پروژه قبل از پای پروژه x با خلق ۲۱ میلیارد دلار ارزش رو ایجاد کردند که با یه سرچ داخل سایت دانشگاه استنفرد میتونید بررسی کنید
هر پروژه باید کاری کرده باشه که قبلا بقیه انجام نداده باشن تا بتونه خودی نشون بده
خوب میپرسید پای جیکار کرده
۱_ توزیع عادلانه پای بین کاربران
۲_ قطع دست دولتها و نهنگها از پروژه با تایید هویت کاربران و حق نصب یک آپ برای هر نفر
۳_ ادقام سوشیال مدیا و رمز ارز
۴_ دارای ۱۶۰ هزار نود(بالاتر از بیت کوین)
۵_ مقیاس پذیری بسیار بالا
۶_ خلق پای اپس
ضمنا با یه سرچ ساده میتونید هزینه تایید هویت از برنامه یوتی رو بگیرید پای تا الان ۳۰۰ هزار کاربر رو با هزینه ۴۸۰ هزار دلار (پرداخت از طرف پروژه) تایید هویت کرده
ضمنا این خلاصه بیش نبود من متخصصان رو به چالش بحث آنلاین دعوت میکنم
بدرود
واقعا ازشما بابت توضیح زیبایی که دادیدممنونم خیلی باارزش تر از توضیحات گوگل بود🙏
خیلی کارتون درسته سپاس سپاس سپاس
درود
سلام خسته نباشید من هر چی تلاش میکنم شماره خودمو تایید کنم نمیشه در حال انجام میمونه و انجام نمیشه دوباره ام کدو فرستادم ولی باز انجام نمیشه
سلام
با شماره دیگه نمیشه تایید کرد باید از طریق فیس بوک تایید کنی
موفق باشی
شماره تو از مسیر استرالیا تائید
این همه توضیح دادی دریغ از یک مدرک
یا حتی دلیل قانع کننده
دقیقا
یادمه دوستان میگفتن بیت کوین مفته میخندیدم میگفتم مگه دلشون برای ما سوخته ….الان میبینم که…..
احتمال قیمت گذاری این ارز خیلی کمه اما در هر صورت امکان ضرر کردن کاربرها وجود نداره تنها دسترسی که این نرم افزار لازم داره مخاطبین شماست پس احتمال سواستفاده از گوشی شما وجود نداره؟
نمیشه با قطعیت گفت