پیگیری کارت سوخت خودرو با 6 روش مختلف | استعلام کارت سوخت المثنی

در صورتی که 20 روز از زمان ثبت نام شما برای دریافت کارت سوخت گذشته و همچنان این کارت به دستتان نرسیده است، بهتر است به دنبال پیگیری کارت سوخت خود باشید.
عدم دریافت کارت سوخت ثبت نام شده به صورت کلی دو دلیل دارد:
- کارت سوخت شما تحویل اداره پست داده شده و به دلایل مختلف، از آنجا به دست شما نرسیده است.
- کارت سوخت هنوز به اداره پست تحویل داده نشده است.
با استعلام کارت سوخت میتوانید متوجه شوید که کارت شما در کدام مرحله قرار دارد. این کار به روشهای مختلفی امکانپذیر است که در ادامه تک تک آنها بررسی خواهیم کرد.
پیگیری کارت سوخت با پلاک
تا چندی پیش برای استعلام وضعیت کارت سوخت با پلاک میتوانستید از سامانه www.epolice.ir استفاده کنید. در صورتی که کارت سوخت شما تحویل اداره پست داده شده بود، شماره مرسوله مربوطه را دریافت میکردید و در قسمت رهگیری سایت ملی پست به راحتی مرسوله خود را پیگیری میکردید. اما در حال حاضر چنین قابلیتی وجود ندارد و برای پیگیری کارت خود، باید یکی از راههای دیگری را که در این مطلب به آن پرداختیم انتخاب کنید.
پیگیری کارت سوخت با کد ملی
در حال حاضر سامانهای که امکان پیگیری کارت سوخت با کد ملی در آن وجود داشته باشد در دسترس نیست، اما داشتن کد ملی برای اکثر روشهای استعلام کارت هوشمند سوخت که در این مطلب به آنها پرداختیم، الزامی است.
پیگیری کارت سوخت از سامانه www.epolice.ir
در گذشته پیگیری کارت سوخت از سامانه www.epolice.ir با وارد کردن شماره پلاک ماشین امکانپذیر بود. در حال حاضر با ورود به سامانه و انتخاب گزینه “پیگیری کارت سوخت”، به شماره تلفن شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی وصل خواهید شد (میتوانید مستقیم با شماره 09627 تماس بگیرید).
در این مکالمه شما جهت استعلام کارت سوخت راهنمایی خواهید شد.
پیگیری از طریق تماس تلفنی
برای پیگیری صدور کارت سوخت خودرو هستید، میتوانید با شمارههای زیر تماس بگیرید:
- شماره 81240514 برای ارتباط با ناجا (برای پیگیری صدور کارت)
- شماره 84470000 برای ارتباط با پست (برای پیگیری ارسال کارت)
- شماره 09627 برای ارتباط با شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی (برای هرگونه سوال درباره کارت هوشمند سوخت)
پیگیری کارت سوخت با VIN (استعلام کارت سوخت از طریق پیامک)
پیش از این با مراجعه به سایت رهگیری مرسولات سازمانی آجا و وارد کردن شماره VIN خودرو، میتوانستید از وضعیت کارت سوخت ماشین خود اطلاع پیدا کنید. در حال حاضر این سامانه چنین خدمتی ارائه نمیکند و تنها با ارسال کد VIN با فرمت V*VIN میتوانید کارت سوخت خود را استعلام کنید.
نمونه پیامک ارسالی برای پیگیری کارت هوشمند سوخت: V*IRP0000289525
مراجعه حضوری به پلیس +10
در صورتی که امکان استفاده از خدمات اینترنتی یا تلفنی معرفی شده را ندارید، راه دیگری که پیش روی شماست مراجعه حضوری به پلیس +10 است. مدارکی که برای مراجعه به پلیس +10 باید همراه داشته باشید عبارتاند از:
- مدارک شناسایی مالک خودرو
- مدارک خودرو
- کد رهگیری کارت سوخت
آنجا میتوانید کد رهگیری مرسوله پستی خود را دریافت کنید و بعد از آن با مراجعه حضوری به دفتر پست یا سایت شرکت ملی پست به نشانی tracking.post.ir و وارد کردن کد رهگیری مرسوله، آخرین وضعیت آن را پیگیری کنید.
پیگیری کارت سوخت از جایگاه
چنانچه کارت سوخت خود را در جایگاه سوخت جا گذاشتهاید، حداکثر تا 3 روز بعد برای دریافت آن از جایگاه اقدام کنید، زیرا بعد از گذشت این مدت زمان کارتهای مفقود شده به شرکت ملی پخش فرستاده خواهد شد.
ثبت نام کارت سوخت المثنی
بر اساس آخرین دستور العمل شرکت پخش فرآوردههای نفتی در حال حاضر تنها راه درخواست صدور کارت سوخت المثنی، مراجعه حضوری صاحب خودرو به همراه مدارک مورد نیاز به مراکز پلیس +10 میباشد.
صاحبان کارت سوخت (کارت بنزین) باید توجه داشته باشند که صدور کارت المثنی برای کارتهای مفقودی، سوخته، خراب شده (شکسته شده) و یا به سرقت رفته صادر میگردد.
صاحبان خودروها باید به این نکته توجه داشته باشند که در صورت درخواست صدور کارت سوخت المثنی، کارت سوخت قبلی غیر فعال خواهد شد. بنابراین توصیه میشود صرفا در صورت مفقودی کارت سوخت اقدام به دریافت کارت سوخت المثنی کنند.
نکته: تمام مواردی که در این مقاله برای درخواست صدور کارت سوخت و نحوه استعلام آن ذکر شده است صرفا مربوط به سهمیه خودرو های بنزینی است و خودرو های گازوئیلی ساز و کاری مجزا دارد.
مدارک لازم جهت ثبت نام کارت سوخت المثنی
- حضور مالک وسیله نقلیه (در صورت نبود مالک وکالت نامه ای که عنوان “کارت سوخت ” در آن قید شده باشد)
- اصل و کپی کارت، سند و با بنچاق خودرو
- شناسنامه یا کارت ملی مالک و یا وکیل ایشان جهت احراز هویت
- آدرس کامل مالک به همراه کد پستی
- همراه داشتن بیمه نامه خودرو
- پرداخت مبلغ واریزی جهت صدور و ارسال کارت سوخت المثنی از طریق دستگاه پوز پلیس +10
سوالات متداول
مدت زمان انتظار برای دریافت کارت سوخت در گذشته بین 40 تا 60 روز بود که این زمان به 20 روز کاهش پیدا کرده است.
راههای مختلفی برای ثبت در خواست و دریافت کارت سوخت المثنی وجود دارد که شاید بتوان گفت مراجعه به مراکز پلیش +10 سریعترین و مطمئنترین روش باشد.
برای دریافت کارت سوخت خودروهای جدید نیازی به مراجعه به دفاتر پلیس +10 و پرداخت هزینه وجود ندارد، اما برای افرادی که درخواست صدور کارت سوخت المثنی دارند مبلغ 100هزار تومان باید پرداخت شود.
کارتهای سوخت مفقودی یا جا گذاشته شده در جایگاههای سوخت را تا 72 ساعت در جایگاه نگهداری میکنند و بعد از آن، کارت را به شرکت پخش فرآوردههای نفتی تحویل میدهند.
برای این کار حتما میبایست به مراکز معرفی شده توسط شرکت پخش فرآوردههای نفتی مراجعه کرده و نسبت به تغییر یا حذف رمز 4 رقمی اقدام کنید. رمز اولیه کارت سوخت 4 رقم آخر شماره ملی مالک خودرو میباشد.
با ورود به سامانه epolise.ir که به سامانه کارت سوخت هم معروف است، میتوانید با وارد کردن شماره پلاک در این سامانه پیگیری کارت سوخت خود را انجام دهید
همانطور که در این مطلب اشاره کردیم، 6 روش برای این کار وجود دارد.
با سلام
شهریورماه 1401 ، نزدیک به 6 ماه پیش خودروی صفر تحویل گرفتم ولیکن هنوز کارت سوخت تحویل نگرفتم!
پیگیری واستعلام کارت سوخت به طور کامل در همین مقاله درج شده است.
سلام نزدیک به چهار ماه میشه ماشینو تحویل گرفتم ولی کارت سوختم نیومده
کارت سوخت ماشینم از برج ۷ خریدم هنوز نیومده
سلام وخسته نباشید هنوز کارت سوخت نگرفتم
کارت سوختم نیومده
سلام : مهر ماه امسال خودرو صفر تحویل گرفتم اما هنوز خبری ازکارت سوخت اون نشده چکار باید بکنم
در قسمت کارت سوخت گزینه ای برای استعلام کارت سوخت صادر شده وجود ندارد خودرو صفر از کارخانه تحویل گرفتم چهر ماه هنوز خبری از کارت سوختش نیست ودرگاهی که کد رهگیری بدهد وجود ندارد با پیامک هم می فرستی پاسخی نمی دهد چه باید کرد
گزینه ای بری پیگیری کارت سوخت صادر شده در سلیت پیش بینی نشده
سلام کارت سوختم مفقودشده بود وبرای صدور المثنی اقدام کردم. وحالا کارت سوختم پیداشده وهنوزم فعال میباشد. آیا میتونم صدور کارت المثنی رو کنسل کنم؟ چطوری؟
کارت سوخت پژو 206