کسب سود تضمینی از صندوق‌های اهرمی

کسب سود تضمینی از صندوق‌های اهرمی

معرفی صندوق های اهرمی  و انواع واحدها

صندوق‌های اهرمی به دلیل برخورداری از ویژگی‌های خاص نسبت به سایر صندوق‌ها، این روزها به یک ابزار مهم در بازار تبدیل شده‌اند. این نوع صندوق‌ها هم برای ریسک گریزان و هم برای ریسک پذیران مناسب است. در ادامه به معرفی و بررسی صندوق‌های اهرمی می‌پردازیم.

در حال حاضر پنج صندوق اهرمی فعال داریم:

مقایسه‌ی ارزش بازار صندوق‌های اهرمی فعال:

این نوع صندوق‌ها شامل دو نوع  واحدهای عادی و واحدهای ممتاز می‌باشد. این واحدها دارای مزایا و ویژگی‌های متمایزی از هم بوده و به فراخور شرایط بازار و سطح ریسک‌پذیری فرد سرمایه‌گذار انتخاب می‌شوند.

واحدهای عادی:

به صورت صدور و ابطالی و صرفا از طریق سایت صندوق خرید و فروش می‌شوند، ساختار مشابه صندوق‌های درآمد ثابت و دارای بازه‌ی سود تعریف شده و تضمین شده‌ای هستند که الویت دریافت سود را هم دارند و در خرید این واحدها امنیت سرمایه برای سرمایه‌گذاران وجود دارد. مجموع این عوامل واحدهای عادی را برای سرمایه‌گذاران کم‌ ریسک می‌کند.

واحدهای ممتاز:

به صورت قابل معامله(ETF)در سامانه‌های معاملاتی  بوده و از ساعت 9 تا 12:30 قابل معامله می‌باشند. این نوع واحدها دارای خاصیت اهرمی و  نوسان(مثبت یا منفی) بیشتر از شاخص هستند و امکان کسب  بازدهی بیشتر در زمان رشد بازار را برای دارندگان این نوع واحدها فراهم می‌آورند.

هنگاهی که بازدهی بازار کمتر از بازدهی مشخص شده برای واحدهای عادی باشد ضرر از دارندگان واحدهای عادی به دارندگان واحدهای ممتاز منتقل شده و همین موضوع باعث افت بیشتر واحدهای ممتاز نسبت به بازار می‌شود. برعکس زمانی که بازدهی بازار بیشتر از بازدهی مشخص شده برای واحدهای عادی باشد سود مازاد از دارندگان سهام عادی به دارندگان واحدهای ممتاز انتقال یافته و باعث می‌شود سود واحدهای ممتاز از بازار بیشتر باشد.

بازدهی موثر سالانه(روز شمار) واحدهای عادی صندوق‌های اهرمی

همانطور که گفته شد واحدهای عادی صندوق‌های اهرمی دارای بازدهی تعریف شده‌ای هستند که نرخ آن‌ها از طریق سایت صندوق‌ها در دسترس است. در اینجا حداقل و حداکثر بازدهی موثر سالانه در خرداد ماه 1403 برای هر پنج صندوق اهرمی نمایش داده شده است.

اهرم صندوق‌های اهرمی

 ضریب اهرمی یکی از فاکتورهای مهم برای صندوق‌های اهرمی است؛ این ضریب میزان نسبت بازدهی مضاعف(مثبت یا منفی) صندوق‌های اهرمی نسبت به بازار را مشخص می‌کنند. هر صندوق با توجه به استراتژی‌هایی که دارد ضریب اهرمی متفاوتی دارد. در این بخش سه ضریب اهرمی کلاسیک، ضریب اهرمی بالقوه و ضریب اهرمی بالفعل برای هر پنج صندوق اهرم، توان، جهش، موج و شتاب براساس داده‌های تاریخ شنبه 26خرداد 1403 محاسبه شده است.

پرتفوی صندوق‌های اهرمی

ترکیب پنج صنعت برتر در پرتفوی صندوق‌های اهرمی طبق گزارش روزانه موجود در سایت صندوق‌ها به صورت زیر است:

بازدهی اخیر صندوق‌های اهرمی

واحدهای ممتاز صندوق‌های اهرمی، با توجه به بازدهی منفی بازار در طی چند ماه گذشته بازدهی منفی نصیب سرمایه‌گذاران خود کردند. شاخص کل را به عنوان معیاری برای سنجش عملکرد بازار قرار داده و به مقایسه بازدهی صندوق‌های اهرمی می‌پردازیم. این تفاوت در بازدهی ناشی از تفاوت در ضریب اهرمی صندو‌ق‌هاست. بازدهی صندوق‌های اهرمی و سایر صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سایت و اپلیکیشن سیگنال در دسترس است.

جدیدترین تحلیل‌ها در کانال تلگرام تحلیل با سیگنال

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *