بررسی پورتفوی شرکت صنعتی مینو (غصینو)
با تغییر قوانین بازار پایه – که البته مخالفت هایی را نیز به دنبال داشت – بسیاری از سرمایه گذاران بدون فاکتور های بنیادی عزم خروج از بازار را داشتند. امروز قصد بررسی یکی از شرکت های حاضر در بازار پایه زرد فرابورس را داریم. آیا پورتفوی غصینو ارزنده است؟ با ما همراه باشید.
ابتدا سهم هر کدام از شرکت ها را از پورتفوی بورسی غصینو بررسی می کنیم.
پورتفوی بورسی غصینو
لازم به ذکر است قیمت سهام نماد های غشوکو و خودکفا بر اساس قیمت آخرین معامله پیش از بسته شدن نماد به دلیل قوانین بازار پایه است.
پورتفوی غیر بورسی غصینو
توجه کنید با توجه به اینکه ارزش بازارِ شرکت های غیر بورسی زیر مجموعه، در بورس و به واسطه ی فرآیند عرضه و تقاضا تعیین نمی شود، از محاسبات ارزش گذاری مربوط به آن صرف نظر کرده ایم.
در صورتی که تنها پورتفوی بورسی شرکت صنعتی مینو را مد نظر قرار دهیم، ارزش افزوده ی سرمایه گذاری های این شرکت به بیش از 3000 میلیارد تومان می رسد! با توجه به جمع حقوق صاحبان سهام این شرکت که بر اساس ترازنامه سه ماهه 98 برابر 220 میلیارد تومان است، خالص ارزش دارایی های این شرکت (NAV) به 3220 میلیارد تومان خواهد رسید. (توجه کنید به جهت سادگی در محاسبات از بررسی پورتفوی غیر بورسی این شرکت خودداری کرده ایم)
این در حالی است که ارزش بازار این شرکت در تاریخ بسته شدن نماد به علت تغییرات بازار پایه، تنها 1900 میلیارد تومان بوده است. این را باید در کنار عملکرد بسیار خوب این شرکت در سه ماهه ی ابتدائی 98 گذاشت. (افزایش 330 درصدی سود ناخالص، افزایش 423 درصدی سود خالص، هزینه ی مالی بسیار اندک، افزایش نرخ 35 درصدی محصولات و غیره)
همچنین در نظر داشته باشید قیمت نماد های غشوکو و خودکفا بر اساس آخرین قیمت معامله شده پیش از بسته شدن نماد (به دلیل تغییر قوانین بازار پایه) بوده و از آنجایی که دامنه نوسان در ارزش گذاری سهم تاثیری نخواهد داشت، منفی های هیجانی فروشندگان احتمالاً پس از مدتی جای خود را به مثبت های پیاپی خواهد داد.
سلام ممنون از اطلاع رسانی از تمامی دوستان سهامدار خواهشمند م صبوری کنند در حد توان انشالاه کامشان شیرین شود به شیرینی شکلات مینو پایدار و سلامت باشید
از ابتدای سال ۹۹ تا الان که مردادماه هست سهام ما توی خودکفا مرتب بالا و پایین میشه و عملا سودی ب ما نرسیده …ب امید فردایی بهتر
خلاصه و مفید