پربازده ترین صندوق سرمایه گذاری در آبان ماه 1400
به گزارش سیگنال، در آبان ماه 1400 صندوق های زمرد آگاه 7.73% ، مشترک نیکی گستران 4% ، اندوخته آمیتیس 4.5% و طلای سرخ نو ویرا 5.5% به عنوان برترین صندوق های یک ماه گذشته از نظر بازدهی انتخاب شدند.
در حالی که شاخص کل بورس -3.7 درصد افت ماهانه را در آبان ماه تجربه کرد، شاخص هموزن بازدهی -3.3 درصدی داشت با این حال میانگین بازدهی همه صندوق های سرمایه گذاری به لطف رشد انفجاری صندوق های زعفرانی در آبان ماه 1400 به مثبت 5.1 درصد رسید.
در ادامه این مطلب 5 صندوق سرمایه گذاری برتر را در انواع مختلف شامل صندوق های سهامی، مختلط، درآمد ثابت و کالایی معرفی خواهیم کرد.
صندوق سرمایه گذاری سهامی
پربازده ترین صندوق های سهامی برخلاف روند شاخص کل بورس، بازدهی مثبتی داشتند. برترین صندوق سهامی، فیروزه موفقیت بود که نزدیک به 6 درصد بازدهی مثبت داشت.
در لیست بهترین صندوق سهامی در آبان ماه 1400، صندوق های آوای معیار با نماد “آوا” و آسمان آرمانی سهام با نماد “آساس” جزو صندوق های ETF هستند که به راحتی از طریق سامانه آنلاین کارگزاری را قابل معامله می باشند.
معامله آنلاین صندوقهای سرمایهگذاری با رسام
صندوق سرمایه گذاری مختلط
پربازده ترین صندوق های مختلط نیز در دامنه مثبت قرار گرفتند و برترین صندوق مختلط توسعه پست بانک با بازدهی 3.5 درصدی بود.
صندوق سرمایه گذاری با درآمد ثابت
صندوق های با درآمد ثابت معمولا حدود 2 درصد بازدهی ماهانه را محقق می کنند. همانطور که در جدول زیر مشخص است پربازده ترین صندوق های ماه گذشته بیشتر از 2 درصد بازدهی داشتند. صندوق ارزش آفرینان دی با بازدهی 2.9 درصدی در صدر جدول صندوق های با درآمد ثابت ایستاد.
صندوق های “پاداش سهامداری توسعه یکم” با نماد “سپاس” و ” نگین سامان” با نماد “کارین” 2 صندوق ETF هستند که در آبان ماه در لیست برترین صندوق های درآمد ثابت قرار گرفتند.
صندوق سرمایه گذاری کالایی
صندوق های زعفران در اوضاع منفی و ناامید کننده شاخص کل بورس، خوش درخشیدند و بازدهی قابل توجهی را برای سرمایه گذارانشان به ارمغان آوردند. صندوق های نهال و سحرخیز 2 صندوق کشاورزی مبتنی بر زعفران هستند که بازدهی 63 درصدی در آبان ماه 1400 بدست آوردند و برترین ابزار مالی از ابتدای سال 1400 لقب گرفتند.
آمار عملکردی صندوق های کالایی را در جدول زیر مشاهده می کنید.
تعداد صندوق های کالایی که شامل صندوق های طلا و کشاورزی می باشد جمعا 7 صندوق می باشد. صندوق های طلا بازدهی معادل بازار طلا و صندوق های کشاورزی بازدهی معادل بازار زعفران دارند.
در یک ماه گذشته حجم صندوق های زعفران افزایش 2 برابری داشت و از حدود 60 میلیارد تومان به 140 میلیارد تومان رسید.