صدور ۴۶۵ مجوز پرواز برنامه‌ای و فوق‌العاده به مشهد مقدس

صدور ۴۶۵ مجوز پرواز برنامه‌ای و فوق‌العاده به مشهد مقدس
خلاصه اخبار

مدیر روابط‌عمومی سازمان هواپیمایی کشوری از صدور ۴۶۵ مجوز پرواز از ۳۴ فرودگاه به مقصد مشهد مقدس در دهه کرامت خبر داد.

به گزارش اقتصاد آنلاین؛ مهدی رمضانی مدیر روابط‌عمومی سازمان هواپیمایی کشوری از صدور 465 مجوز پرواز از 34 فرودگاه به مقصد مشهد مقدس در دهه کرامت خبر داد و گفت: در بازه زمانی 17 الی 20 اردیبهشت و به مناسبت فرارسیدن ولادت امام رضا (ع) و اوج تقاضا برای سفر‌های زیارتی هوایی به مشهد مقدس، علاوه بر 364 مجوز پرواز برنامه‌ای صادر شده، تعداد 101 مجوز فوق‌العاده از 34 فرودگاه به مقصد مشهد مقدس صادر شد.

وی افزود: با توجه به قرار داشتن در آستانه سفر‌های نوروزی به مسافران توصیه می‌شود برای تهیه بلیت از سایت شرکت‌های هواپیمایی و سایر کانال‌های توزیع و فروش دارای مجوز از سازمان هواپیمایی کشوری اقدام کنند.

رمضانی تاکید کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف شکایات خود را به همراه مستندات در سامانه حقوق مسافر به نشانی «caa.gov.ir» ثبت کنند و موضوع در اسرع وقت تا حصول نتیجه توسط کارشناسان ذیربط پیگیری و پاسخ لازم به مسافران اعلام خواهد شد.

وی در پایان یادآور شد: در راستای انجام مطلوب پرواز‌ها و ارائه خدمات مسافرت هوایی به هموطنان گرامی، بازرسان سازمان هواپیمایی کشوری رصد و نظارت‌های لازم را در دستور کار خود قرار داده‌اند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف برخورد‌های قانونی به عمل خواهد آمد.

منبع: اقتصاد آنلاین