برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه و فوق العاده “وتجارت”

برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه و فوق العاده “وتجارت”

به گزارش سیگنال به نقل از رادیو سهام، استماع گزارش هیات‌مدیره و ارائه گزارش حسابرس و بازرس قانونی در مورد صورت‌های مالی سال منتهی به تاریخ ۲۹ اسفند ۹۷، بررسی و تصویب صورت‌های مالی، انتخاب روزنامه‌های «دنیای اقتصاد» و جهان صنعت به‌عنوان روزنامه کثیرالانتشار سال مالی منتهی به پایان اسفند ماه ۱۳۹۸، انتخاب حسابرس و بازرس قانونی بانک برای سال مالی جاری و تعیین حق‌الزحمه و تعیین حق حضور اعضای غیرموظف آنها از جمله محورهایی است که در مجمع عمومی عادی بانک تجارت به تصویب سهامداران رسید.تصویب صورت‌های مالی بانک تجارت منتهی به پایان اسفند ۹۷ با اکثریت آرای سهامداران پایان بخش این مجمع بود.

 مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت نیز به منظور انتخاب اعضای هیات‌مدیره در ادامه برگزار شد و ضمن اعلام بازنشستگی علیرضا حاجعلی یکی از اعضای هیات‌مدیره این بانک، سایر اعضا در سمت خود ابقا شدند. بنا براین گزارش رضا دولت‌آبادی، مدیر عامل بانک تجارت با ارائه خلاصه گزارشی از عملکرد این بانک در سال مالی ۱۳۹۷ و سه ماهه اول سال ۱۳۹۸ گفت: در سالی که گذشت با وجود تنگناها و محدودیت‌های موجود، مجموعه خدمتگزاران بانک تجارت تلاشی مجاهدانه در بخش‌های صف و ستاد داشتند و برآیند آن کاهش ۹۱ درصدی زیان بانک شد.

دولت‌آبادی با تقدیر از اعتماد عموم مردم، حمایت کامل سهامداران و تلاش صادقانه کارکنان این بانک یادآور شد: حاصل این اعتماد و همراهی در سال گذشته، تبدیل زیان عملیاتی شش هزار میلیارد ریالی به سود عملیاتی ۶۵ هزار میلیارد ریالی شد.وی در تشریح علل موفقیت این بانک در سال ۹۷ افزود: برنامه‌های بانک برای سال ۹۷ حول سه محور افزایش تحرک و پویایی در ارکان بانک، انجام اصلاحات اساسی در ساختارهای مالی و عملیاتی و طراحی روش‌های نوین تامین مالی پروژه‌های بزرگ کشور بود که اجرای آن تاثیرات مثبتی را در عملکرد بانک به‌همراه داشته است. نقطه عطف این عملکرد تلاش برای کاهش هزینه پول به‌شمار می‌رود که بانک تجارت موفق شد با اتخاذ راهکارهای مناسب و پرهیز از جذب سپرده‌های گران‌قیمت فارغ از رقابت‌های ناسالم موجود که بعضا در بین بانک‌ها شاهد آن هستیم نرخ هزینه پول خود را افزون بر ۲ درصد نسبت به سال ۹۶ و در ادامه حدود ۴/ ۱ درصد در سال ۹۸ کاهش دهد.

وی به افزایش سرمایه ۳۹۰ درصدی بانک از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها در سال ۱۳۹۷ اشاره کرد و گفت: با این افزایش سرمایه گام بلندی برای خروج بانک از ماده ۱۴۱ اصلاحیه قانون تجارتفراهم شد و بانک را از این منظر در جایگاه بزرگ‌ترین شرکت حاضر در بورس اوراق بهادار تهران قرار داد.

امیر مسعود رزازان نایب‌رئیس هیات‌مدیره بانک تجارت نیز با اشاره به وضعیت نقدینگی این بانک گفت: اگرچه بانک تجارت سال ۱۳۹۷ را با بیش از ۴۰ هزار میلیارد ریال بدهی به بازار بین بانکی و ۴ هزار میلیارد ریال اضافه برداشت از بانک مرکزی (مجموعا ۴۴ هزار میلیارد ریال) آغاز کرد، اما توانست در پایان سال ۱۳۹۷ تراز نقدینگی خود را مثبت کند به نحوی که موجودی بانک نزد بانک مرکزی و در بازار بین بانکی به ۶۴۰۰ میلیارد ریال افزایش یافت.

برای مشاهده جدیدترین تحلیل ها، اخبار، مقالات و قیمت های لحظه ای سهام به وب سایت سیگنال مراجعه و یا اپلیکیشن سیگنال را از کافه بازار دریافت نمایید.
برچسب‌ها