تهران- ایرنا- استیو ویتکاف نماینده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در امورخاورمیانه گفت: به احتمال زیاد امروز (دوشنبه) «عیدان الکساندر» را تحویل میگیریم.
تهران- ایرنا- «باراک رافید» تحلیلگر صهیونیست در اظهاراتی تاکید کرد که توافق آزادی عیدان الکساندر یک پیروزی بزرگ برای دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و استیو ویتکاف فرستاده او است و از سوی دیگر شکستی بزرگ برای نخست وزیر رژیم صهیونیستی، ران درمر (وزیر امور استراتژیک کابینه نتانیاهو) و کابینه بنیامین نتانیاهو است.
تهران- ایرنا- نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا در اظهاراتی با اشاره به پیشنهاد رئیس جمهور روسیه برای مذاکره مستقیم با اوکراین، تاکید کرد که کاراکاس در مساله صلح اوکراین کنار ولادیمیر پوتین خواهد بود.
تهران- ایرنا- سازمان امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطین (آنروا) در بیانیهای تاکید کرد که بحران انسانی در نوار غزه به دلیل ادامه بمباران، محاصره و قحطی فراتر از تصورات ذهنی است.