الگوی موفق «سرمایه گذاری برای تولید» در مازندران

الگوی موفق «سرمایه گذاری برای تولید» در مازندران
خلاصه اخبار

ساری – ایرنا – سرمایه گزاری ۱۵۰ میلیون دلاری بخش خصوصی برای ساخت یکی از مجهزترین هتل پنج ستاره کشور در نوشهر که برای ۹۰۰ نفر اشتغال آفرینی کرد یکی از موفق ترین الگوهای موجود کشور در جهت تحقق شعار سال «سرمایه گذاری برای تولید» محسوب می شود که همه استان‌های کشور می توانند این مبنا موفق را در جهت الگو پذیری مد نظر داشته باشند.

به گزارش ایرنا ، اواخر هفته گذشته یکی از موفق ترین سرمایه گذاری های بخش خصوصی در نوشهر با حضور معاون اول رئیس جمهور افتتاح شد که صاحبنظران گشایش این طرح را چراغ سبزی موفق برای دست یابی به شعار سال «سرمایه گذاری برای تولید» که از سوی رهبر معظم انقلاب نامگذاری شد، بر شمردند.

معاون اول رئیس جمهور 12 فروردین ماه جاری با استقبال استاندار مازندران و همراهی وزیر وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی وارد این خطه از شمال کشور شد که در این سفر یک روزه یک هتل پنج ستاره در نوشهر را با سرمایه گذاری 150 میلیون دلاری بخش خصوصی افتتاح کرد.

این هتل در زمینی به وسعت پنج هکتار با زیربنای 110 هزار متر مربع در نوشهر ساخته شد. حجم سرمایه‌گذاری این پروژه 150 میلیون دلار است که ظرفیت اشتغالزایی آن 900 نفر برآورد شد.

این هتل با 30 طبقه، 515 اتاق و یک هزار و 200 تخت، آماده پذیرایی از گردشگران داخلی و خارجی است. همچنین این مجموعه دارای شش رستوران با ظرفیت پذیرایی تا 2 هزار نفر، پنج کافی‌شاپ، 2 سالن بدنسازی، 2 استخر سرپوشیده، آمفی‌تئاترهای 380 و 220 نفره، زمین تنیس، زمین چندمنظوره، زمین پدل، مجموعه های ورزشی مختلف، شهربازی سرپوشیده و خانه مادر و کودک است که امکانات رفاهی قابل توجه ای را برای مسافران فراهم می‌کند.

الگوی موفق «سرمایه گذاری برای تولید» در مازندران

افتتاح این طرح سبب شد تا صاحبنظران بر این مهم تاکید داشته باشند که در صورت حمایت از بخش خصوصی و فراهم سازی زیرساخت های لازم برای سرمایه گذاری تحقق شعار سال با توجه به تجربه موفق در نوشهر امکان پذیر است.

استان های مختلف در کشور با توجه به قابلیت ها و ظرفیت های موجود منطقه خود نظر گرفتن الگوی موفق سرمایه گذاری بخش خصوصی در نوشهر می توانند این مهم را مد نظر قرار داده و برای اجرای طرح های مختلف برای سرمایه گذار بخش خصوصی فرش قرمز پهن کنند.

مازندران با توجه به ظرفیت های ممتازی گردشگرِ، کشاورزی و تولیدی از جمله استانهای پیش رو برای جذاب برای سرمایه گذاران محسوب می شود که دولتمردان برای رونق زیرساخت های این خطه از شمال تاکید ویژه دارند.

گردشگری یکی از مهم‌ترین و پویاترین صنایع اقتصادی جهان محسوب می‌شود، که در بسیاری از کشورها به عنوان موتور محرک توسعه اقتصادی و اشتغال زایی شناخته ی‌شود. رشد سریع این صنعت در دهه های اخیر تاثیرات گسترده‌ای بر تولید ناخالص داخلی، درآمد ارزی، ایجاد فرصت‌های شغلی و توسعهز یرساخت‌های محلی داشته است.

در ایران، استان مازندران به دلیل برخورداری از موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد، تنوع زیستی جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی و نزدیکی به کلان‌شهر پایتخت کشور یکی از مهم‌ترین مقاصد گردشگری کشور محسوب می‌شود، با این وجود ظرفیت های بالا بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری مازندران هنوز به طور کامل محقق نشده و نیازمند برنامه‌ریزی جامع سرمایه‌گذاری و هدفمند است و در این راستا شناخت مفهوم اقتصاد گردشگری، بررسی اهمیت آن وتحلیل مزایای سرمایه‌گذاری در این بخش می‌تواند به توسعه پایدار این صنعت در استان مازندران منجر شود.

الگوی موفق «سرمایه گذاری برای تولید» در مازندران

ختم کاغذ بازی

در این پیوند معاون اول رئیس جمهور در سفر یک روزه خود به مازندران در جمع فعالان اقتصادی، گردشگری و تولیدی استان اظهار کرد: یکی از دغدغه های جدی سرمایه گذران گره های کور کاغذ بازی های اداری بیان می شود که دولت چهاردهم برای رفع این موانع اهتمام جدی دارد.

محمدرضا عارف با بیان این مطلب که تحت هیچ شرایطی اجازه نخواهیم داد کاغذ بازی های اداری به عنوان سدی پیش روی سرمایه گذران قرار گیرد، افزود: همه ظرفیت های موجود کشور را برای تحقق شعار سال «سرمایه گذاری برای تولید» به کار خواهیم بست.

معاون اول رئیس جمهور گفت: رفع موانع اداری برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در کشور و حمایت از فعالان اقتصادی یکی از راهبردهای مهم دولت چهاردهم برای توسعه ایران اسلامی است.

عارف، اولویت دادن به بخش محیط زیست و منابع طبیعی را یک فریضه برشمرد و افزود: ما به استانداران مرزی و دارای پتانسیل بالا اختیارات ویژه ای می‌دهیم.

وی گفت: سرمایه گذاری و تولید از چالش‌های مهم در سال‌های قبل به شمار می‌رود و در راستای تحقق شعار سال تلاش خواهد شد.

معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: اشتغال زایی در حوزه تولید ضرورت مهم محسوب می شود و برای تحقق شعار سال، اولویت برنامه‌های مصوب نظام اسلامی، تولید و سرمایه گذاری است.

عارف ادامه داد: مازندران از جمله استان‌های کشور محسوب می شود که در بعد کشاورزی، اقتصادی و گردشگری ظرفیت های ممتازی برای سرمایه گذاری بخش خصوصی دارد و باید از فعالان اقتصادی این دیار بیش از پیش حمایت کرد.

وی با بیان این که توسعه زیرساخت های این خطه از شمال همانند جاده ها و راه های مواصلاتی یکی از اولویت ها و ضرورت های مهم محسوب می شود، ادامه داد: رفع مشکلات زیرساختی در مازندران برای جذب سرمایه گذار بیشتر با جدیت ادامه خواهد داشت.

معاون اول رئیس جمهور افزود: توسعه اقتصاد دریا محور یکی از ظرفیت های ممتاز دیگر مازندران است که نقش مهمی در توسعه اقتصادی کشور خواهد داشت.

این مقام مسوول تصریح کرد: آن چیزی که امروز در دولت چهاردهم مورد توجه و تاکید است حمایت همه جانبه از بخش خصوصی است و دولت در این حوزه فرش قرمز برای سرمایه گذاران پهن می کند.

الگوی موفق «سرمایه گذاری برای تولید» در مازندران

فرش قرمز مازندران برای سرمایه گذاران

استاندار مازندران اظهار کرد: با افزایش زیرساخت های استان برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از یک طرف و حمایت های ویژه و حذف کاغذ بازی های اداری این خطه از شمال برای سرمایه گذاران بخش خصوصی فرش قرمز پهن می کند.

استاندار مازندران هم در این نشست اظهار کرد: این خطه از شمال با توجه به برخورداری از ظرفیت های مهم موجود یکی از قطب های نوظهور سرمایه گذاری در منطقه و کشور است.

مهدی یونسی رستمی گفت: مازندران تشنه سرمایه گذار و سرمایه گذاران است که توسعه کمی و کیفی یکی از راهبردهای مدیریت این استان است که برای رسیدن به این مقصود از هیچ تلاشی دریغ نخواهم کرد.

وی اظهارکرد: برای جذب هر چه بیشتر سرمایه گذار در این خطه از شمال بایدتمامی موانع دست و پاگیر و زاید پیش روی سرمایه گذاران حذف شود.

نماینده عالی دولت در استان ادامه داد: مازندران با داشتن موقعیت راهبردی ممتاز و منابع طبیعی غنی، نیروی انسانی کارآمد و ذخایر بی نظیر ظرفیت تبدیل شدن به یکی از قطب‌های نوظهور سرمایه‌گذاری در کشور را دارد.

این مقام مسوول تصریح کرد: تکمیل و افتتاح هتل پنج ستاره نوشهر با سرمایه گذاری 150 میلیون دلاری الگوی موفق برای جذب و گسترش سرمایه گذار محسوب می شود.

الگوی موفق «سرمایه گذاری برای تولید» در مازندران الگوی موفق «سرمایه گذاری برای تولید» در مازندران

به گزارش ایرنا ، پیشتر معاون اول رئیس‌جمهور در اول فروردین سال جاری در پی نامگذاری سال 1404 با عنوان سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» توسط رهبر معظم انقلاب، با تشکیل کارگروه ویژه‌ای متشکل از دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مرتبط، گام عملی برای تحقق این شعار برداشت.

این کارگروه با هدف هماهنگی و تسهیل سرمایه‌گذاری در بخش تولید و رفع موانع پیش‌روی سرمایه‌گذاران در حوزه معاون اول رئیس‌جمهور تشکیل شده است.

کارگروه «سرمایه‌گذاری برای تولید» با حضور مقامات و نمایندگان دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط با شعار سال، برنامه‌ ریزی‌های لازم را برای حمایت از طرح‌های تولیدی و اشتغال‌آفرین در دستور کار خواهد داشت.

اولویت‌های این کارگروه شامل تسهیل فرایندهای اداری، جلب مشارکت بخش خصوصی، حمایت از نوآوری و فناوری در حوزه تولید و جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی است.

این اقدام با هدف ایجاد بسترهای قانونی و اجرایی لازم برای تشویق سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف تولیدی کشور انجام شده است.

کارگروه موظف است تا با رصد دقیق چالش‌های موجود، راهکارهای عملیاتی برای رفع موانع پیش‌رو سرمایه‌گذاران ارائه دهد. جلسات این کارگروه به صورت مستمر و تا پایان سال 1404 تشکیل خواهد شد.

منبع: ایرنا