سازمان ملل: تیراندازی مرگبار اسرائیل به آمبولانس ها در غزه می تواند جنایت جنگی باشد

سازمان ملل: تیراندازی مرگبار اسرائیل به آمبولانس ها در غزه می تواند جنایت جنگی باشد
خلاصه اخبار

تهران – ایرنا – کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد اعلام کرد که تیراندازی مرگبار اسرائیل به آمبولانس ها در غزه می تواند جنایت جنگی باشد.

به گزارش ایرنا از الجزیره، ولکر ترک در این خصوص گفت: قتل دو هفته پیش 15 پزشک و نیروی اورژانس در غزه نگرانی های بیشتر درباره جنایات جنگی توسط ارتش اسرائیل را ایجاد می کند.

وی به شورای امنیت سازمان ملل گفت: من از قتل های اخیر 15 پرسنل پزشکی و نیروهای امدادی که نگرانی های بیشتری را در مورد جرایم جنگی توسط ارتش اسرائیل ایجاد می کند، وحشت زده ام.

ولکر ترک افزود: باید تحقیقات مستقل، سریع و کامل در مورد این قتل ها انجام شود. افراد مسئول هرگونه نقض حقوق بین الملل باید مسئولیت پذیر شوند.

به گزارش ایرنا ، رسانه‌های فلسطینی گزارش دادند که رژیم صهیونیستی در حمله‌ای جدید، درمانگاه وابسته به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در اردوگاه «جبالیا» در شمال نوار غزه محل اسکان آوارگان فلسطینی را هدف قرار داد.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر 2023 (15 مهر 1402) تا 19 ژانویه 2025 (30 دی 1403) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابی‌های گسترده‌ و تلفات انسانی زیادی بر جا گذاشت، اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابود کردن جنبش مقاومت اسلامی «حماس» و آزادی اسیران صهیونیست نرسید.

در 19 ژانویه 2025 (30 دی 1403) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد اما ارتش این رژیم از بامداد سه‌شنبه 28 اسفند 1403 با نقض مفاد آتش‌بس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

منبع: ایرنا