بررسی روند عرضه و تقاضا …

بررسی روند عرضه و تقاضا …

بررسی روند عرضه و تقاضا فصلی سیمان بر اساس خروجی سایت کالا داده از زمستان سال ۱۴۰۱ تا زمستان ۱۴۰۳ نشان می دهد که همواره تقاضا فصلی سیمان نسبت به عرضه بالاتر بوده که در فصول سرد سال به علت افت همزمان تقاضا و عرضه این نسبت به حداقل خود میل می کند و در فصول گرم با تقویت تقاضا، نسبت تقاضا به عرضه به حوالی ۱/۲ می‌رسد.
و اما نکته قابل توجه، جامپ این نسبت در زمستان امسال بوده که به ۱/۳۴ رسیده است در حالی که در زمستان سال ۱۴۰۲، ۱/۱۲ بوده است. این موضوع ناشی از این است که تقاضا نسبت به مدت مشابه حدود ۶ درصد رشد داشته در حالی که مقدار عرضه ۱۱ درصد(از ۱۷ میلیون تن به ۱۵ میلیون تن) افت داشته است.

با توجه به وضع موجود می توان انتظار داشت که نرخ های سیمان در سال آینده نسبت به سال های قبل رشد های قابلی توجهی داشته باشند.

مجتبی رضایتی

بررسی روند عرضه و تقاضا ...

منبع: کانال تلگرامی پاراگراف

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خطا در بارگزاری کپچا