ترامپ: خبرهای بسیار خوبی درباره آتشبس در اوکراین دریافت کردهایم؛راه طولانی در پیش است
نیویورک – ایرنا- دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه به وقت محلی در سخنانی با بیان اینکه خبرهای «بسیار خوبی» درباره آتش بس پیشنهادی در جنگ اوکراین دریافت کرده ایم، در عین حال گفت: راه طولانی در پیش است.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، دونالد ترامپ رئیسجمهوری آمریکا روز جمعه به وقت محلی در سخنانی در وزارت دادگستری این کشور گفت که «خبرهای بسیار خوبی» درباره آتشبس احتمالی بین روسیه و اوکراین دریافت کرده است و بدون اینکه وارد جزئیات بیشتری شود، افزود که دولتش روز جمعه تماسهای «بسیار خوبی» با روسیه و اوکراین داشته است.
ترامپ در عین حال گفت: درست قبل از اینکه به اینجا بیایم، خبرهای بسیار خوبی دریافت کردم اما باید ببینیم چه اتفاقی می افتد. راه طولانی در پیش است.
رئیسجمهوری آمریکا اضافه کرد: “فکر میکنم که این کار انجام میشود”، او سپس هشدار داد که این درگیری ممکن است به جنگ جهانی سوم منتهی شود.
ترامپ گفت: “ما امروز تماسهای بسیار خوبی با روسیه و اوکراین داشتهایم. آنها (روسیه) برای آتش بس موافقت کرده اند، اگر بتوانیم آن را به دست آوریم.»
رئیس جمهوری آمریکا دوباره اوکراینیها را برای جنگ مقصر دانست و گفت که نباید به کسی که خیلی بزرگتر از شماست، حمله کنید.
پیش از این نیز،مارکو روبیو وزیر امور خارجه دولت ترامپ، درباره مذاکرات بر سر آتش بس در اوکراین گفت: ما محتاطانه خوشبین هستم، اما هنوز یک “راه طولانی” برای آتش بس در اوکراین وجود دارد.
روبیو پس از دیدار استیو ویتکاف فرستاده ویژه این کشور با ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه در مسکو، گفت: «دلایلی برای خوشبینی محتاطانه وجود دارد»، اما این «وضعیت دشوار و پیچیدهای است».
منبع: ایرنا