مدیرعامل صندوق بین‌المللی پول: رمزارزها در حال «تکان دادن» سیستم بانکداری هستند

مدیرعامل صندوق بین‌المللی پول: رمزارزها در حال «تکان دادن» سیستم بانکداری هستند
خلاصه اخبار

کریستین لاگارد(Christine Lagarde) مدیرعامل صندوق بین‌المللی پول(IMF) در مصاحبه‌ی اخیر خود اعلام نموده تکنولوژی‌های جدید مالی همچون ارزهای دیجیتال، در حال «تکان دادن» سیستم بانکداری جهان هستند و برای حفظ ثبات و پایداری باید تحت نظارت قرار بگیرند.

به گزارش سیگنال به نقل از کوینت، کریستین لاگارد(Christine Lagarde) مدیرعامل صندوق بین‌المللی پول(IMF) در مصاحبه‌ی اخیر که روز چهارشنبه صورت گرفته نموده اعلام نمود که «تکنولوژی‌های جدید مالی همچون ارزهای دیجیتال، در حال «تکان دادن» سیستم بانکداری جهان هستند و برای حفظ ثبات و پایداری باید تحت نظارت قرار بگیرند».

وی در بخش‌هایی از مصاحبه‌ی خود توضیح داد که تغییر مدل‌ کسب و کار بانک‌های تجاری نشان دهنده‌ی این موضوع است که نوآوری‌هایی همچون «رمزارزها» تاثیری واضح بر روی صنعت مالی جهان داشته‌اند. خانم لاگارد در رابطه با نظارت بر این تکنولوژی جدید و جلوگیری از هرگونه بی‌ثباتی و خطرات مرتبط با آن اظهار داشت:

من فکر می‌کنم که [تکنولوژی‌های] دگرگون‌کننده و هرچیزی که از تکنولوژی دفاتر کل توزیع شده استفاده می‌کند، با هر نامی که خوانده می‌شود، اعم از رمزارز، دارایی، ارز یا هرچیز دیگری، به وضوح در حال تکان دادن سیستم است.


هشدار کریستین لاگارد به رمزارزها

خانم لاگارد همچنین هشدار داد که چنین تغییراتی در صنعت مالی باید با مقررات و قانون همراه باشد. وی همچنین توضیح داد که نوآوری‌هایی که نهایتا به بی‌ثباتی سیستم ختم شوند نامطلوب بوده و هرگونه تغییر در صنعت مالی باید با مقررات و قوانین مناسبی همراه باشد. خانم لاگارد همچنین تاکید کرد که شرکت‌های مرتبط با فناوری که وارد فضای بانکداری می‌شوند نیز باید تحت قوانین مناسب فعالیت کنند. او در رابطه با این موضوع گفت:

ما نوآوری را نمی‌خواهیم که سیستم را بیش از حد تکان دهد، آنقدر که باعث از بین رفتن ثبات مورد نیاز شود. این نوآوری‌ها باید پاسخگو باشند تا بتوانند کاملا قابل اعتماد واقع شوند.

خانم لاگارد نظرات خود را پس از یک جلسه‌ی هیئت مدیره در گردهمایی IMF Spring در شهر واشنگتن اعلام کرد. موضوع اصلی این گردهمایی روند تکامل پول و سیستم‌های پرداخت و تغییرات بوجود آمده در سراسر جهان بود. او قبلا بانک‌های بزرگ را تشویق کرده بود تا ارزهای دیجیتال را مورد بررسی قرار دهند تا بتوانند همگام با تغییرات چشم‌انداز مالی جهان حرکت کنند.

قبلا گزارشاتی منتشر شده بود که نشان می‌داد که خانم لاگارد صنعت رمزارزی را چیزی بین هوس زودگذر و حرکت انقلابی توصیف کرده بود، و در رابطه با آن اظهار نموده که بازار‌های رمزارزی باید توسط قوانین مشابهی که بر روی بخش‌های سنتی اعمال شده‌اند، مورد قانون‌گذاری قرار بگیرند تا از مصرف‌کنندگان و ثبات سیستم محافظت شود.

لازم به ذکر است که صندوق بین‌المللی پول اوایل سال جاری با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده بود که ارزهای دیجیتال نباید به عنوان پول واقعی در نظر گرفته شوند، این درحالیست که خانم لاگارد همواره تکنولوژی بلاک‌چین را به دلیل «امن بودن، ارزان بودن و همچنین داشتن مزایای حریم خصوصی» مورد ستایش قرار داده است.

منبع: coinit.ir