چه چیز مانع سرمایهگذاری موسسات در بازار ارزهای دیجیتال است؟

شیبتوشی ، بنیانگذار پلتفرم سایلنت سواپ (SilentSwap)، باور دارد که موانع اصلی پذیرش امور مالی غیرمتمرکز دیفای توسط موسسات مالی عدم حریم خصوصی، نبود قوانین استاندارد و ابهام در مسئولیتهای قانونی است.
او در مصاحبه جدید خود خاطرنشان کرد که شفافیت بیش از حد تراکنشهای آنچین مانعی برای شرکتهایی است که نیاز به مخفی نگه داشتن اطلاعات حساس خود مانند استراتژیهای معاملاتی، اطلاعات حقوق و دستمزد و قراردادهای تجاری دارند.
شیب توشی توضیح داد که ابهامهای قانونی و نبود یک رویکرد یکپارچه در قوانین جهانی، پذیرش دیفای توسط شرکتهای بزرگ را دشوار کرده است. او همچنین به نبود پاسخهای شفاف درباره ماهیت حقوقی توکنهای دیفای و مسئولیتهای سازمانهای خودگردان غیرمتمرکز (دائو) اشاره کرد.
به گفته وی، توسعه پروتکلهای حفظ حریم خصوصی مانند سایلنت سواپ میتواند این چالشها را حل کند و دیفای را با نیازهای مؤسسات سازگارتر سازد. با این حال او تاکید کرد که تصمیم جدید کنگره آمریکا درباره قوانین دیفای میتواند این موانع را کاهش دهد.
کنگره آمریکا بهتازگی قانونی بحثبرانگیزی را که پلتفرمهای دیفای را ملزم به گزارش تراکنشهای مشتریان به اداره مالیات(IRS) میکرد، لغو کرد. سنای آمریکا در تاریخ ۴ مارس (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) و مجلس نمایندگان در ۱۱ مارس (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) این قانون را با اکثریت آرا لغو کردند.
با این حال، کارشناسان هشدار دادهاند که مقررات بیش از حد ممکن است اکوسیستم دیفای را تضعیف کند. آرتیم توکاشف (Artem Tolkachev)، سرمایهگذار و کارآفرین بازار ارزهای دیجیتال، معتقد است که تأکید بیش از حد بر تطبیق با قوانین، باعث افزایش سانسور و کنترل مؤسسات بر دیفای شده و ارزش غیرمتمرکز این فضا را کاهش میدهد.
منبع: Cointelegraph