نماینده گناباد: کاهش تصادفات نیازمند توسعه زیرساختهای جاده ای است

نماینده گناباد: کاهش تصادفات نیازمند توسعه زیرساختهای جاده ای است
خلاصه اخبار

گناباد-ایرنا- نماینده مردم گناباد و بجستان و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه کمی و کیفی زیرساخت‌های جاده ای و حمل و نقل ریلی نقش مهمی در کاهش سوانح و تصادفات دارد.

هادی محمدپور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به پویش ملی «نه به تصادف» افزود: توسعه زیرساخت‌های جاده ای و حمل و نقل ریلی در کنار رعایت قوانین و مقررات رانندگی عامل مهم کاهش سوانح به شمار می رود و دولت باید با اختصاص اعتبار لازم تقویت این زیرساخت‌ها را در اولویت قرار دهد.

وی ادامه داد:با وجود افزایش تردد زائران و مسافران در طول سال و از جمله تعطیلات نوروزی به استان خراسان رضوی و مشهد مقدس مطالعات طرح «حرم تا حرم» از مشهد تا قم از افزون بر 10 سال گذشته انجام شده ولی دولتها اعتبارات خاصی برای آن در نظر نگرفته اند.

نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس گفت: ساخت قطار تندرو مشهد به تهران از افزون بر 10 سال قبل مطرح بوده ولی اقدام خاصی برای اجرا و اختصاص اعتبار آن انجام نشده است.

محمد پور افزود: نمایندگان مجلس شورای اسلامی و از جمله نمایندگان استان خراسان رضوی لزوم اختصاص اعتبار و اجرای این طرحها را از دولت‌ها مطالبه داشتند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که در احداث اتوبان‌ها بین استان‌های کشور عدالت و مساوات وجود ندارد افزود: استان خراسان رضوی با وجود سهم زیاد ترددهای جاده ای تنها از 32 کیلومتر اتوبان برخوردار است که جوابگوی نیاز نیست.

محمدپور افزود: توجه بیشتر دولت و مسوولان ذیربط به افزایش ایمنی خودروهای تولیدی در کاهش مخاطرات سوانح جاده ای بسیار مهم است.

وی افزود: افزایش مجتمع های بین راهی و ایستگاه‌های موقت نوروزی و استقبال از زائر و مسافر هم از جمله اقدامات مهم برای استراحت مسافران در جاده ها و کاهش تصادفات است.

نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی احرای پویش نه به تصادف که در آستانه نوروز سال‌جاری و افزایش سفرها توسط رییس جمهور مطرح شده را عامل مهمی برای فرهنگ سازی رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی ذکر کرد.

پویش ملی «نه به تصادف» اقدامی جمعی و حرکتی ملی در راستای مشارکت همگان برای کاهش آمار حوادث جاده ای و خسارت های سنگین ناشی از آن است که از چندی پیش با تاکید رییس جمهوری مبنی بر ضرورت تلاش و برنامه ریزی برای کاهش تصادفات به ویژه در تعطیلات و سفرهای نوروزی و پیشنهاد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به هیات دولت راه اندازی شده است.

مرکز شهرستان گناباد در 287 کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

منبع: ایرنا

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خطا در بارگزاری کپچا