نشست حزب موتلفه با فعالان اقتصادی برای تحقق شعار سال

نشست حزب موتلفه با فعالان اقتصادی برای تحقق شعار سال
خلاصه اخبار

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: حزب موتلفه اسلامی در نظر دارد در راستای تحقق شعار امسال جلسه‌ای را با فعالان اقتصادی، کارآفرینان، تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران برگزار کند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، محمدعلی امانی، دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به نام‌گذاری امسال به نام «سرمایه‌گذاری برای تولید» از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، گفت: امر ولی‌فقیه 18 سال متوالی با محوریت اقتصاد نشان از اهتمام ایشان در جهت بهبود شرایط اقتصادی و معیشتی مردم است.

وی تصریح کرد: حضرت آقا امسال نیز همانند 18 سال گذشته، مبنای شعار سال را مسائل اقتصادی قرار دادند. قطعاً مسئله اقتصاد و بهبود معیشت مردم در شرایط کنونی از عمده‌ترین مسائل کشور است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: با توجه به اهتمام ایشان در جهت بهبود شرایط اقتصادی و معیشت مردم، نیازمند یک عزم ملی، همدلی و هم‌افزایی بین مردم و مسئولان هستیم.

امانی با بیان نقش حزب موتلفه اسلامی در جهت تحقق فرمایش مقام معظم رهبری ، گفت: حزب موتلفه اسلامی در نظر دارد در راستای تحقق شعار امسال جلسه‌ای را با فعالان اقتصادی، کارآفرینان و تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران و بخش خصوصی اصیل به عنوان امین ایشان برگزار نماید، تا با جمع‌بندی راهبردی و اجرایی برسد. حزب موتلفه اسلامی نیز با عزم جدی قطعاً این مطالبات را پیگیری خواهد کرد.

منبع: مهر

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خطا در بارگزاری کپچا