مکرون خواستار مذاکرات مستقیم میان اوکراین و روسیه شد

مکرون خواستار مذاکرات مستقیم میان اوکراین و روسیه شد
خلاصه اخبار

تهران- ایرنا- همزمان با طرح پیشنهاد آتش‌بس ۳۰ روزه میان اوکراین و روسیه از سوی کشورهای غربی، «امانوئل مکرون» رئیس‌جمهوری فرانسه، خواستار مذاکره مستقیم کی‌یف و مسکو شد.

به گزارش روز شنبه ایرنا ، خبرگزاری فرانسه طی گزارشی با اشاره به امکان برقراری آتش‌بس 30 روزه براساس پیشنهاد کشورهای غربی، نوشت: مکرون می‌گوید: «ما به دنبال مذاکرات مستقیم بین اوکراین و روسیه خواهیم بود، ما آماده کمک هستیم».

مکرون این اظهارات را امروز شنبه و در مصاحبه‌ با رسانه‌های خبری فرانسوی TF1 و LCI مطرح کرد. وی در حال حاضر برای دیدار با رهبران اروپایی در اوکراین به سر می برد.

گزارش‌ها حاکی است علاوه بر رئیس جمهوری فرانسه، کی‌یر استارمر نخست‌وزیر انگلیس و فردریش مرتس صدراعظم جدید آلمان نیز برای مذاکره با رئیس‌جمهوری اوکراین در مورد آتش‌بس وارد این کشور شده اند.

به گزارش ایرنا ، ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین روز گذشته در اظهاراتی گفت که در تماس تلفنی با دونالد ترامپ، آمادگی کشورش را برای پذیرش آتش‌بس کامل و فوری 30 روزه پیشنهاد شده از سوی واشنگتن اعلام کرده است.

منبع: ایرنا