ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری‌ ایران و هند برای تحقق شعار سال در حال احصاء است

ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری‌ ایران و هند برای تحقق شعار سال در حال احصاء است
خلاصه اخبار

تهران – ایرنا- رییس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس شورای اسلامی با اعلام برنامه‌های این فراکسیون برای سرمایه‌گذاری در تولید گفت: ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری‌ مشترک ایران و هند برای تحقق شعار سال ۱۴۰۴ در حال احصاء است.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا ، رضا حاجی‌پور روز یکشنبه (10 فروردین ماه) درباره برنامه‌های این فراکسیون در راستای تحقق شعار سال 1404 به خبرنگاران گفت: با توجه به نامگذاری سال 1404 مبنی بر «سرمایه گذاری برای تولید» از سوی مقام معظم رهبری، اهمیت فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس دو چندان شده و از مهم‌ترین و تخصصی‌ترین فراکسیون‌ها به شمار می‌رود.

رییس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه این فراکسیون می‌تواند نقش بسزایی در تحقق شعار سال 1404 و پیگیری موضوعات مختلف در این حوزه در قوه مققنه ایفا کند، گفت: برنامه‌ریزی‌های مختلفی انجام شده و با هماهنگی مراجع ذی صلاح در این حوزه و مشارکت و همکاری اصناف، اتحادیه‌ها، سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و دولتی تلاش خواهیم کرد تا تسهیل‌گری در حوزه قانون‌گذاری، کاهش بوروکراسی‌های اداری و تحقق شعار سال محقق شود.

حاجی‌پور با بیان اینکه برای تحقق شعار سال باید اقدامات مختلفی در حوزه کسب و کار انجام شود، افزود: ضروری است با رفع موانع قانونی، مردم به فعالیت در این حوزه ترغیب شوند تا مشارکت مردم و بخش خصوصی در مسیر سرمایه‌گذاری‌های خرد و کلان در حوزه تولید و خدمات، افزایش یابد.

احصاء ظرفیت‌های سرمایه گذاری‌های مشترک ایران و هند در حوزه فناوری و نوآوری

وی با اشاره به همراهی با حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در سفری به کشور هند، عنوان کرد: در طول این سفر، ظرفیت‌های اقتصادی مشترک دو کشور در حوزه‌های فناوری و نوآوری احصاء و پتانسیل‌های موجود دو کشور بررسی شد و امیدواریم که با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور و دستگاه‌های ذی صلاح و همچنین حمایت‌های مجلس شورای اسلامی بتوانیم در حوزه سرمایه‌گذاری بیش از پیش فعال شویم.

رییس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس تاکید کرد: هندوستان در حوزه فناوری‌های نوین، فناوری اطلاعات و ارتباطات، هوش مصنوعی و همچنین اقتصاد دیجیتال همانند جمهوری اسلامی ایران، پویا است و باید بتوانیم از ظرفیت‌های این کشور به نحو مطلوب بهره‌مند شویم.

تدوین برنامه راهبردی فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس

محمد انور بجارزهی، سخنگوی فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اینکه برنامه راهبردی این فراکسیون آماده شده است، گفت: انشاءالله به زودی برنامه‌ریزی بلندمدت در حوزه تسهیل تجارت و رفع موانع سرمایه‌گذاری با نگاه ویژه به ظرفیت مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و همچنین بازارچه‌های مرزی، مدنظر قرار می‌گیرد و در راستای جذب هرچه بیشتر سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، گام برخواهیم داشت.

تشکیل کمیته‌های تخصصی سرمایه‌گذاری در دستورکار

همچنین سهیل یحیی‌زاده، دبیر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس با بیان اینکه تشکیل کمیته‌های تخصصی در بخش‌های مختلف با تایید و تصویب اعضای فراکسیون و هیات رییسه در حال آماده سازی است، اعلام کرد: برنامه راهبری فراکسیون با همکاری اصناف، اتحادیه ها، بخش خصوصی و دولتی در حوزه‌های مختلف در حال آماده سازی است و شاهد تشکیل کمیته‌های تخصصی فراکسیون در بخش‌های اقتصاد دیجیتال، کشاورزی، انرژی و سایر حوزه ها خواهیم بود.

منبع: ایرنا

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خطا در بارگزاری کپچا