شهردار استانبول عزل موقت شد

شهردار استانبول عزل موقت شد
خلاصه اخبار

تهران-ایرنا- منابع خبری از تعلیق موقت فعالیت شهردار استانبول خبر دادند.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از الجزیره، وزارت کشور ترکیه اعلام کرد که اکرم امام اوغلو ، شهردار استانبول که اکنون در بازداشت به سر می برد را به طور موقت از سمت خود عزل کرده است.

به گزارش ایرنا ، حزب جمهوری خلق ترکیه با محکوم کردن بازداشت امام اوغلو، این اقدام را یک حرکت سیاسی، اعلام و محکوم کرد.

پس از بازداشت امام اوغلو، خیابان های ترکیه شاهد ناآرامی های اعتراضی بود و اعتراضات در دانشگاه‌ها، مقر شهرداری استانبول و دیگر مکان‌ها آغاز شد و در سراسر ترکیه گسترش یافت.

در حالی که دولت، اعتراضات مخالفان را نمایشی و برای منحرف کردن توجه از مشکلات داخلی می‌داند، رهبر حزب مخالف دولت از حامیان خود خواست که به اعتراضات ادامه دهند و اردوغان را متهم کرد که از ناآرامی‌های عمومی می‌ترسد.

اعتراضات با وجود تلاش‌های دولت برای سرکوب آن ادامه داشته و معترضان اعلام کردند تا زمانی که امام‌اوغلو در بازداشت است، آرام نخواهند نشست.

منبع: ایرنا

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خطا در بارگزاری کپچا