شمار قربانیان زلزله میانمار به ۲۷۱۹ نفر رسید

شمار قربانیان زلزله میانمار به ۲۷۱۹ نفر رسید
خلاصه اخبار

تهران- ایرنا- حاکم نظامی میانمار در اظهاراتی اعلام کرد که آمار تلفات زلزله ۷.۷ ریشتری روز جمعه در این کشور به ۲ هزار و ۷۱۹ نفر افزایش یافته است و انتظار می‌رود که این آمار به بیش از ۳ هزار نفر برسد.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از رویترز، مین آنگ هلاینگ ساعاتی پیش در جریان یک سخنرانی تلویزیونی با بیان اینکه 441 نفر در جریان این زلزله مفقود شدند و هنوز هیچ اطلاعی از سرنوشت آنها در دست نیست، اظهار کرد: این زلزله همچنین تاکنون چهار هزار و 521 نفر مجروح بر جای گذاشته است.

به گزارش ایرنا ، روز جمعه زلزله‌ای به قدرت 7.7 ریشتر میانمار را لرزاند که بیشترین تخریب را در شهرهای «نایپیتاو» و «ماندالای» ایجاد کرد.

این زلزله دهها ساختمان را در مناطق مختلف از جمله ماندالای مرکز فرهنگی میانمار ویران کرد، این شهر بیش از یک میلیون و 700 هزار نفر نفر جمعیت دارد.

شمار زیادی از امدادگران از کشورهای دیگر راهی میانمار شده‌اند اما تخریب جاده‌ها و فرودگاه‌ها و اوضاع نامناسب خصوصا در فرودگاه‌ها امدادرسانی را با مشکل مواجه کرده است.

منبع: ایرنا

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خطا در بارگزاری کپچا