سخنگوی طرح کالابرگ: مرحله سوم کالابرگ فعلاً در دستور کار نیست

سخنگوی طرح کالابرگ: مرحله سوم کالابرگ فعلاً در دستور کار نیست
خلاصه اخبار

سخنگوی طرح کالابرگ اعلام کرد که هنوز تصمیمی برای اجرای مرحله سوم این طرح اتخاذ نشده و در صورت تصویب در هیات دولت، اطلاع‌رسانی از طریق وزارت کار و رسانه‌های رسمی انجام خواهد شد.

به گزارش اکوایران، مرجان دبیری، سخنگوی طرح کالابرگ با اشاره به اینکه در حال حاضر برنامه‌ای برای اجرای مرحله سوم طرح کالابرگ نداریم گفت: مرحله سوم کالابرگ بعد از تصمیم گیری در هیات دولت و ابلاغ به وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی از طریق روابط عمومی وزارت و رسانه‌های ملی اطلاع رسانی خواهد شد.

او با اشاره به اینکه تاکنون 57 میلیون نفر از مشمولان در مرحله دوم از اعتبار خود استفاده کرده‌اند، گفت: اعتبار کالابرگ الکترونیک تا پایان خردادماه 1404 قابل استفاده است.

برنامه‌ای برای اجرای کالابرگ در اردیبهشت ماه نداریم

سخنگوی طرح کالابرگ در پاسخ به سوالی درباره اجرای مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک گفت: هنوز تصمیمی درخصوص مرحله سوم اجرای کالابرگ الکترونیک گرفته نشده است؛ در صورتی که قرار به شارژ یا پرداخت مرحله سوم باشد، حتما در این زمینه از طریق کانال وزارت کار و رسانه‌های رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد، در غیر این صورت هرگونه لینک ارسالی، فاقد اعتبار بوده و جعلی است.

به گزارش اکو ایران، در این طرح اعتبار تخصیص‌یافته به صورت مرحله‌ای شارژ می‌شود و امکان خرید کالا پیش از واریز یارانه نیز فراهم است. میزان اعتبار برای دهک‌های مختلف به این صورت تعیین شده است: دهک‌های اول تا سوم 500 هزار تومان و دهک‌های چهارم تا هفتم 350 هزار تومان به ازای هر نفر دریافت می‌کنند.

 این اعتبار برای خرید 11 قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئینی و خواربار اختصاص یافته است.وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرده که اطلاع‌رسانی رسمی درباره این مرحله تنها از طریق کانال‌های رسمی وزارتخانه انجام خواهد شد و از شهروندان خواسته شده از مراجعه به لینک‌های غیررسمی و مشکوک خودداری کنند.

 

منبع: اکو ایران