رکوردشکنی سختی استخراج بیت کوین همزمان با سقوط قیمتها؛ ماینرها هنوز نترسیدهاند
به گزارش سیگنال به نقل از ارز دیجیتال،
میزان سختی استخراج بیت کوین روز گذشته به اوج تاریخی خود رسید. کارشناسان معتقدند همزمانی این رکوردشکنی با سقوط شدید قیمتها، به این معنی است که ماینرهای بیت کوین همچنان مایل به گسترش فعالیتهای خود و استخراج واحدهای جدید هستند.
به گزارش کوین تلگراف، سختی استخراج بیت کوین به تازگی به رکورد 26.642 تریلیون و متوسط هش ریت به 190.71 اگزاهش بر ثانیه (EH/s) رسیده است که نشاندهنده فعالیت قابلتوجه ماینرهای بیت کوین با وجود سقوط قیمتهاست.
سختی استخراج بیت کوین از طریق اندازهگیری کل قدرت محاسباتی شبکه به دست میآید که با میزان سختی تایید تراکنشها و استخراج واحدهای جدید در ارتباط است. همان طور که دادههای بلاک چین دات کام (Blockchain.com) نشان میدهند، سختی شبکه بین ماههای مه و ژوئیه 2021 (اردیبهشت و تیر) به دلایل مختلفی از جمله ممنوعیت کامل استخراج ارزهای دیجیتال در چین، کاهش یافته است.
همچنین بخوانید: هش ریت (HashRate) یا قدرت هش چیست؟ + ویدئو
با این حال، از آنجایی که ماینرهای اخراجشده از چین، در کشورهای دیگر فعالیت خود را از سر گرفتند، سختی شبکه از اوت 2021 (مرداد) شاهد بهبود چشمگیری بود. در نتیجه، روز گذشته 22 ژانویه (11 دی)، سختی شبکه بیت کوین بالاترین رکورد تاریخ خود را با رسیدن به عدد 26.643 تریلیون ثبت کرد.
وبسایت بیتیسی دات کام (BTC.com) نیز بر اساس دادههای خود تخمین میزند که این شبکه در 12 روز آینده، بار دیگر به بیشترین میزان سختی استخراج تاریخ خود با عدد 26.70 تریلیون دست خواهد یافت.
در چهار روز گذشته، استخر «F2Pool» با استخراج 88 بلاک بیت کوین، بیشترین سهم را در افزایش هش ریت داشته است و پس از آن پولین (Poolin) با 76 بلاک در رتبه دوم قرار دارد. از روز گذشته، میانگین کارمزد شبکه بیت کوین برای هر تراکنش تقریباً 1.58 دلار بوده است؛ مبلغی که در آوریل 2021 (فروردین) با افزایش شدید به 62.78 دلار رسیده بود.
علیرغم تصمیم فدرال رزرو برای اجرای سیاستهای پولی انقباضی که فشار فروش را در بازار ارزهای دیجیتال بیشتر کرده است، مایک مکگلون (Mike McGlone)، تحلیلگر بلومبرگ، از شانس بیت کوین برای ادامه روند صعودی خود گفته است. مکگلون میگوید در صورتی که سرمایهگذاران این ارز را بهعنوان یک دارایی دیجیتال برای حفظ ارزش سرمایه خود بپذیرند، بیت کوین شانس بیشتری برای رشد خواهد داشت.
مکگلون معتقد است با اینکه کاهش حجم محرکهای پولی بانک مرکزی آمریکا میتواند بر داراییهای پرخطر مثل سهام فشار وارد کند، بیت کوین در یک موقعیت ویژه قرار گرفته است و این شانس را دارد که مقابل سایر داراییهای این گروه، عملکرد بهتری از خود به نمایش بگذارد.
او گفته است:
ارزهای دیجیتال در میان داراییهای پر خطر، در صدر جدول قرار دارند. کاهش ارزش داراییهای ریسکی به مبارزه فدرال رزرو با تورم کمک میکند. بیت کوین با تبدیلشدن به یک دارایی ذخیره در جهان، ممکن است ذینفع اصلی این سناریو باشد.