رهبر حزب جمهوری‌خواه خلق با «امام‌اوغلو» در زندان دیدار کرد: به‌خاطر وضعیت فعلی، از طرف کسانی که این کشور را اداره می‌کنند، احساس شرمساری می‌کنم

رهبر حزب جمهوری‌خواه خلق با «امام‌اوغلو» در زندان دیدار کرد: به‌خاطر وضعیت فعلی، از طرف کسانی که این کشور را اداره می‌کنند، احساس شرمساری می‌کنم
خلاصه اخبار

رئیس حزب اصلی مخالف در ترکیه روز ۲۵ مارس (۵ فروردین) پس از شش شب اعتراضات گسترده مردمی برای آزادی اکرم امام‌اوغلو، شهردار زندانی استانبول، با وی دیدار کرد.

یورو نیوز: رئیس حزب اصلی مخالف در ترکیه روز 25 مارس (5 فروردین) پس از شش شب اعتراضات گسترده مردمی برای آزادی اکرم امام‌اوغلو، شهردار زندانی استانبول، با وی دیدار کرد.

آقای امام‌اوغلو که در 19 مارس به اتهام فساد مالی بازداشت شد، به عنوان اصلی‌ترین رقیب رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه در دوران 22 ساله حکمرانی‌اش شناخته می‌شود.

بازداشت وی از سوی بسیاری اقدامی با انگیزه‌های سیاسی تلقی شده و موجب اعتراضاتی در سراسر کشور شده است که برخی از آن‌ها به خشونت کشیده شده‌اند.

دولت ترکیه تاکید دارد که قوه قضائیه این کشور مستقل و بدون دخالت سیاسی عمل می‌کند.

اوزگور اوزل، رهبر حزب جمهوری‌خواه خلق، که ملاقاتی دو ساعته با اکرم امام‌اوغلو در زندان سیلیوری در غرب استانبول داشت به خبرنگاران گفت: «به‌خاطر وضعیت فعلی ترکیه و فضای حاکم، از طرف کسانی که این کشور را اداره می‌کنند احساس شرمساری می‌کنم.»

وی شهردار استانبول و دو شهردار منطقه‌ای دیگر از حزبش را که در زندان هستند، «سه شیر درون زندان» توصیف کرد که «سرافراز، با سری افراشته… به خود، خانواده، و همکارانشان افتخار می‌کنند و ترسی ندارند.»

آقای اوزل شب قبل اعلام کرده بود که سه‌شنبه شب، آخرین گردهمایی اعتراضی حزب در برابر ساختمان شهرداری استانبول برگزار خواهد شد و از مردم خواست در آن شرکت کنند.

وی همچنین اضافه کرد که حزب یک عضو شورا را برای جایگزینی موقت اکرم امام‌اوغلو در سمت شهردار منصوب خواهد کرد تا از منصوب شدن فردی از سوی دولت جلوگیری شود.

منبع: انتخاب

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خطا در بارگزاری کپچا