دیدار وزیران خارجه عراق و اردن با محوریت تحولات منطقه

دیدار وزیران خارجه عراق و اردن با محوریت تحولات منطقه
خلاصه اخبار

تهران- ایرنا- وزیر امور خارجه عراق در سفری به امان با همتای اردنی خود دیدار و درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از پایگاه خبری «عمون»، «ایمن الصفدی» وزیر امور خارجه اردن امروز میزبان «فؤاد حسین» همتای عراقی خود بود.

فؤاد حسین در این سفر حامل دعوتنامه «عبداللطیف رشید» رئیس جمهور عراق از «عبدالله دوم» پادشاه اردن برای حضور در سی و چهارمین دور اجلاس سران عربی است که قرار است ماه آینده در بغداد برگزار شود.

دو طرف در این دیدار همچنین راهکارهای توسعه روابط دوجانبه و اوضاع منطقه را بررسی و بر استحکام روابط دو کشور و تمایل آن‌ها برای تقویت افق‌های همکاری در زمینه‌های مختلف در جهت تحقق منافع مشترک تاکید کردند.

وزیران خارجه عراق و اردن همچنین آمادگی برای برگزاری اجلاس عربی را مورد بررسی قرار داده و اهمیت تقویت سازوکار اقدام مشترک عربی برای مقابله با چالش‌های پیش‌روی جهان عرب و تغییر و تحولات در منطقه را مورد تاکید قرار دادند.

منبع: ایرنا