دومین سامانه پدافند موشکی آمریکا تحویل تل‌آویو شد

دومین سامانه پدافند موشکی آمریکا تحویل تل‌آویو شد
خلاصه اخبار

تهران- ایرنا- یک روزنامه صهیونیستی از تحویل دومین سامانه پدافند موشکی «تاد» آمریکا به رژیم صهیونیستی خبر داد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا ، روزنامه «تایمز آو اسرائیل» گزارش داد آمریکا دومین سامانه پدافند موشکی تاد را به اراضی اشغالی منتقل کرده است.

این روزنامه مدعی شد که تقویت سامانه‌های دفاعی اسرائیلی از سوی آمریکا، همزمان با افزایش تنش‌ها میان واشنگتن و تهران انجام شده است.

مهر ماه 1403 شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی از درخواست این رژیم برای دریافت دومین سامانه پدافندی تاد خبر داده بود.

بر اساس گزارش این رسانه، هر سامانه پدافندی ضد بالستیک تاد شامل 6 کامیون پرتابگر، مجموعا 48رهگیر، تجهیزات رادیویی و راداری است و برای عملیات به 95 اپراتور و نیرو نیاز دارد.

تاد (THAAD) که مخفف «Terminal High-Altitude Area Defense» (پدافند هوایی مرحله پایانی ارتفاع بالا) است، سیستم دفاع موشکی ایالات متحده است که می‌تواند موشک‌های بالستیک با برد کوتاه، میان‌برد و میان‌برد را هم در داخل جو و هم خارج از جو در مرحله نهایی پرواز (یا هنگام سقوط به سمت هدف) رهگیری کند.

پیش از این روزنامه نیویورک‌پست، دیماه گذشته گزارش داد که سامانه دفاع موشکی آمریکایی تاد برای نخستین بار به منظور رهگیری حملات نیروهای یمن به فرودگاه مرکزی اسرائیل مورد استفاده قرار گرفت.

منبع: ایرنا

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خطا در بارگزاری کپچا