دفاع مقدس عامل افزایش قدرت بازدارندگی ما شده است

دفاع مقدس عامل افزایش قدرت بازدارندگی ما شده است
خلاصه اخبار

رئیس هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی گفت: دفاع مقدس عامل افزایش قدرت بازدارندگی منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای کشور ما شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، امیر سرتیپ «ناصر آراسته» رئیس هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی، درباره دستاوردهای نیروهای مسلح در طول عمر با برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی اظهار داشت: دفاع مقدس عامل افزایش قدرت بازدارندگی منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای ما شده است.

امیر سرتیپ آراسته ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران علاوه بر دارا بودن قدرت بازدارندگی بالا، توان دفاعی‌اش نیز به مراتب بیش از کشورهای منطقه افزایش پیدا کرده است.

رئیس هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی در ادامه درباره تاثیر رزمایش‌ها در ارتقا سطح عملکرد نیروهای مسلح عنوان کرد: برگزاری رزمایش‌ها در افزایش توان نیروهای مسلح مؤثر است؛ چرا که هر کار تخصصی و حرفه‌ای باید تمرین شود.

امیر آراسته در پایان خاطرنشان کرد: هر دستاورد و فناوری جدید و نوینی که وارد نیروهای مسلح می‌شود، باید تمرینات لازم به وسیله آن‌ها انجام شود و نیروهای ما مهارت مورد نیاز را جهت بکارگیری آن تجهیزات کسب کنند. ما با انجام رزمایش‌ها به دشمنان نشان می‌دهیم که ایران اسلامی قدرتمند است و از دوستانش حمایت و به آن‌ها کمک می‌کند.

منبع: مهر

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خطا در بارگزاری کپچا