حکم سرپرست جدید حوضه آبریز «زاینده رود»؛ پایش دقیق بر میزان برداشت‌ رودخانه اصفهان

حکم سرپرست جدید حوضه آبریز «زاینده رود»؛ پایش دقیق بر میزان برداشت‌ رودخانه اصفهان
خلاصه اخبار

اصفهان – با توجه به مشکلات حوضه آبریز زاینده رود و با توجه به قول وزیر نیرو به کشاورزان اصفهان، سرپرست جدیدی برای این حوضه انتخاب شد که در حکم وی بر نظارت و پایش دقیق بر میزان برداشت‌های رودخانه زاینده رود که ۹۷ درصد آن در استان اصفهان قرار دارد، به ویژه در بالادست رودخانه تاکید شده است.

اقتصادآنلاین؛ گروه استان ها_ عباس علی‌آبادی وزیر نیرو روز شنبه در پی مطالبات کشاورزان به اصفهان سفر کرد و در این دیدار وعده داد که سرپرست حوضه آبریز زاینده‌رود در منطقه مستقر و پروژه‌های آب استان با قاطعیت پیگیری شود.

بدین ترتیب بنا بر اعلام استانداری اصفهان، مهرزاد احسانی مدیرکل دفتر مدیریت منابع آب بهم پیوسته با حکم معاون وزیر نیرو و با حفظ سمت به‌عنوان سرپرست حوضه آبریز رودخانه زاینده‌رود و حوضه‌های جنوب غربی فلات انتخاب شده است.

با توجه به متن حکم، حضور مستمر و مداوم رییس حوضه و پیگیری و انجام تمامی وظایف و ماموریت‌های محوله در رابطه با مدیریت حوضه از جمله وظایف سرپرست حوضه آبریز رودخانه زاینده‌رود است.

همچنین بر اساس حکم معاون وزیر نیرو، سرپرست حوضه آبریز زاینده رود موظف است که نظارت و پایش دقیقی بر میزان برداشت‌ها در این حوضه داشته باشد.

منبع: اقتصاد آنلاین

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خطا در بارگزاری کپچا