حمله یمن به یک هدف نظامی در تل‌آویو

حمله یمن به یک هدف نظامی در تل‌آویو
خلاصه اخبار

سخنگوی نیروهای مسلح یمن از حمله موشکی به یک هدف نظامی در اطراف فرودگاه بن‌گوریون در منطقه یافای اشغالی(تل‌آویو) خبر داد.

العالم ـ یمن

نیروهای مسلح یمن در تظاهرات میلیونی در میدان السبعین در صنعا، بیانیه مهمی را قرائت کردند.

یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت: یگان موشکی با یک فروند موشک بالستیک «ذوالفقار» یک هدف نظامی در اطراف فرودگاه بن‌گوریون در منطقه یافای اشغالی را هدف قرار داد.

وی افزود: برای دومین ماه متوالی به مقابله مؤثر و مسئولانه در قبال تجاوزات آمریکا به کشورمان ادامه می‌دهیم.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن ادامه داد: ما دو عملیات نظامی علیه ناوهای هواپیمابر «ترومن» و «وینسون» و ناوچه‌های جنگی آنها در دریای سرخ و عرب انجام دادیم.

وی افزود: این اولین بار است که ناو وینسون از زمان ورود به دریای عرب هدف قرار می‌گیرد.

یحیی سریع خاطرنشان کرد: پدافند هوایی ما با موفقیت یک پهپاد MQ-9 آمریکایی را در حین انجام اقدامات خصمانه در حریم هوایی استان صنعا سرنگون کرد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن تاکید کرد: ادامه تجاوزات مستمر آمریکا به کشورمان تنها منجر به حملات، هدف‌گیری، درگیری‌ها و رویارویی‌های بیشتر خواهد شد.

وی ادمه داد: این حملات فقط سبب خواهد شد تا مردم سرافراز یمن و رهبران مؤمن آنها بر موضع خود در حمایت از مردم فلسطین اصرار و پافشاری بیشتری داشته باشند. دشمن از تشدید حملات خود به کشورمان چیزی جز ناامیدی و شکست عایدش نخواهد شد. ناو هواپیمابر آمریکایی که به تازگی وارد منطقه شده است، موفق نخواهد شد آنچه را که دیگر ناوهای جنگی دشمن محقق نکرده اند، محقق کند

یحیی سریع گفت: یمن عزیز، آزاد و مستقل تا زمانی که تجاوزات رژیم اسرائیل به غزه ادامه یابد، از عملیات‌های حمایتی خود از مردم فلسطین دست نخواهد کشید.

منبع: العالم