تیرخلاص دستیار سازمان بورس به دارندگان سهام عدالت

تیرخلاص دستیار سازمان بورس به دارندگان سهام عدالت
خلاصه اخبار

دستیار رئیس سازمان بورس در سهام عدالت گفت: باید تاکید کرد در حال حاضر هیچ خبری مبنی بر توزیع مرحله دوم سود سهام عدالت نیست.

به گزارش اکوایران، مهدی حاجی‌وند، دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت گفت: در خصوص سود سهام عدالت باید اشاره کرد که مرحله نخست سود عملکرد مالی 1402 پرداخت شد و برای باقی مانده سود در حال رایزنی با شرکت‌ها هستیم و این موضوع استمرار دارد تا انشالله باقیمانده سود دریافت و میان سهامداران توزیع شود.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: این مقام مسئول بیان کرد: اما باید تاکید کرد در حال حاضر هیچ خبری مبنی بر توزیع مرحله دوم سود سهام عدالت نیست بنابراین سهامداران عدالت به این نکته توجه کنند اگر مطلبی دیدند که سود مرحله دوم سهام عدالت در حال واریز است و باید به لینک زیر مراجعه کنید قطعا با هدف کلاهبرداری این موضوع انجام می‌شود و سهامداران باید هوشیارانه عمل کنند و پیگیر اخبار تنها از مراجع رسمی باشند.

در اسفند سال 1403، نخستین مرحله از پرداخت سود سهام عدالت مربوط به عملکرد مالی سال 1402 انجام شد. این واریزی که از سوی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی صورت گرفت، تنها بخشی از سود تخصیصی را دربر می‌گرفت و همچنان بخش قابل‌توجهی از سود این دوره،پ به حساب مشمولان واریز نشده است.

مبالغ واریزشده در مرحله نخست، بسته به ارزش اولیه سهام عدالت افراد به شرح زیر بود:

مشمولان با سهام 492 هزار تومانی: حدود 744 هزار تومان

مشمولان با سهام 532 هزار تومانی: حدود 805 هزار تومان

مشمولان با سهام یک میلیون تومانی: حدود 1 میلیون و 513 هزار تومان

با توجه به عدم پرداخت کامل سود عملکرد سال 1402 و همچنین عدم آغاز فرآیند واریز سود مربوط به سال مالی 1403، دارندگان سهام عدالت در حال حاضر بابت 2 سال مالی متوالی از دولت و شرکت‌های سرمایه‌پذیر طلبکار هستند.

با توجه به رویه پرداختی‌ سال‌های گذشته، مجموع مطالبات پرداخت‌نشده برای هر دارنده سهام عدالت، بسته به میزان دارایی و نوع سهام، حداقل 2 میلیون تومان برآورد می‌شود. انتظار می‌رود این مطالبات در سال 1404 و در چند مرحله به صورت تدریجی تسویه شود؛ به‌طوری‌که در گام نخست، باقیمانده سود عملکرد 1402 پرداخت و سپس بخشی از سود سال 1403 نیز به حساب سهامداران واریز شود.

این فرآیند در چارچوب برنامه‌ زمان‌بندی‌شده سازمان بورس و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی دنبال خواهد شد.

منبع: اکو ایران