توسعه همکاری‌های فرهنگی محور دیدار نمایندگان ایران و مؤسسه کوبایی دوستی با ملل

توسعه همکاری‌های فرهنگی محور دیدار نمایندگان ایران و مؤسسه کوبایی دوستی با ملل
خلاصه اخبار

لندن – ایرنا – «رضا نوریان» دستیار معاونت همکاری‌های فرهنگی و سمن‌های وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در حاشیه اجلاس بین‌المللی دیپلماسی فرهنگی در هاوانا، با «نوئمی راباسا فرناندز» معاون اول مؤسسه کوبایی دوستی با ملل (ایکاپ) دیدار و درباره راه‌های توسعه همکاری‌های دوجانبه گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایرنا ، در این دیدار، دو طرف بر مواضع مشترک ایران و کوبا در مخالفت با یکجانبه‌گرایی ایالات متحده آمریکا، لزوم همبستگی ملت‌ها در مقابله با تحریم‌های ظالمانه و دفاع از آرمان فلسطین تاکید کردند.

همچنین درباره زمینه‌های گسترش همکاری‌های فرهنگی، تبادل دانشگاهی، توسعه آموزش زبان و ادبیات فارسی، تقویت مطالعات ایران‌شناسی، خواهرخواندگی میان شهرهای دو کشور، ارتقای گردشگری، ارتباط میان سازمان‌های مردم‌نهاد ایران و کوبا، و افزایش فعالیت انجمن‌های دوستی، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

این دیدار در محل مؤسسه ایکاپ و در چارچوب برنامه‌های اجلاس بین‌المللی دیپلماسی فرهنگی که از پنجم تا هفتم فروردین در هاوانا در حال برگزاری است، انجام شد.

منبع: ایرنا

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خطا در بارگزاری کپچا