تقویت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی، امنیت غذایی و اشتغال پایدار را محقق می کند

تقویت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی، امنیت غذایی و اشتغال پایدار را محقق می کند
خلاصه اخبار

تهران-ایرنا- سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی، این صنعت را یکی از ارکان اصلی برای تضمین امنیت غذایی، کاهش وابستگی به واردات و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار در کشور به ویژه در مناطق روستایی معرفی کرد.

عباس گودرزی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا ، با اشاره به شعار سال «سرمایه گذاری برای تولید»، افزود: « شهرستان های زیادی در کشور به دلیل دارا بودن خاک‌ حاصلخیز و منابع آبی مطلوب، ظرفیت‌های بالایی در حوزه کشاورزی و دامپروری دارد. اگر در این بخش سرمایه‌گذاری بیشتری صورت گیرد، نه‌تنها می‌توانیم نیازهای داخلی را به‌خوبی تامین کنیم، بلکه قادر خواهیم بود به بازارهای صادراتی نیز ورود پیدا کرده و ارزآوری قابل توجهی داشته باشیم.»

نماینده مردم بروجرد در مجلس با اشاره به چالش‌های موجود در بخش کشاورزی، افزود: «مشکلاتی مانند کمبود حمایت‌های مالی، فرسودگی تجهیزات و هدررفت منابع آبی به دلیل نبود زیرساخت هایی از جمله شبکه و کانال های انتقال آب کشاورزی، موجب کاهش بهره‌وری و عدم استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود شده است. دولت باید با تخصیص تسهیلات مناسب و تامین منابع مالی کافی، از کشاورزان حمایت جدی کند.»

گودرزی همچنین با اشاره به لزوم توسعه صنایع تبدیلی، گفت: «راه‌اندازی کارخانجات فرآوری محصولات کشاورزی می‌تواند باعث افزایش ارزش افزوده، کاهش ضایعات، تکمیل زنجیره ارزش و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید در این بخش شود. مجلس نیز آمادگی دارد تا با تصویب قوانین حمایتی، مسیر توسعه این صنایع را تسهیل کند.»

سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: «سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی، نه‌تنها به ارتقای سطح زندگی کشاورزان کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به افزایش تولید ملی، ایجاد اشتغال و تقویت اقتصاد مناطق روستایی منجر شود.

وی با بیان اینکه بدون شک ستون فقرات اقتصاد، حمایت از تولید داخلی است گفت: رونق تولید در گرو حمایت از سرمایه‌گذاری، به خصوص سرمایه گذاری بخش خصوصی است لذا اگر تولید در کشور تقویت شود، قطعاً موجب خلق ثروت، کاهش تورم و افزایش ارزش پول ملی خواهد بود.

به گزارش ایرنا ، رهبر انقلاب در بخشی از پیام نوروزی، با اشاره به نامگذاری سال 1403 به «جهش تولید با مشارکت مردم»، حوادث سال قبل را با وجود تلاش‌های دولت، مردم و بخش خصوصی مانع از تحقق کامل این شعار خواندند و افزودند: بنابراین امسال شعار و مسئله اصلی همچنان اقتصادی و ناظر به مسئله سرمایه‌گذاری است چرا که جهش تولید و برطرف کردن مشکلات معیشتی در گرو تحقق سرمایه‌گذاری در تولید است.

ایشان با تاکید بر نقش زمینه‌ساز دولت برای سرمایه‌گذاری مردم در بخش تولید گفتند: البته در جایی که مردم انگیزه یا توان سرمایه‌گذاری ندارند دولت می‌تواند به عنوان جایگزین و نه رقیب مردم، وارد میدان شود و سرمایه‌گذاری کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای لازمه تحقق سرمایه‌گذاری در تولید را ایجاد عزم و انگیزه جدی در دولت و مردم دانستند و گفتند: کار دولت، زمینه‌سازی و برداشتن موانع تولید و کار مردم، وارد کردن سرمایه‌های خرد و کلان خود در راه تولید است که در این صورت سرمایه‌ها دیگر به سمت امور مضرّ همچون ارز و طلا نخواهد رفت و در این زمینه بانک مرکزی و دولت نقش مؤثری دارند.

رهبر انقلاب با این مقدمه، شعار سال 1404 را «سرمایه‌گذاری برای تولید» خواندند و ابراز امیدواری کردند با برنامه‌ریزی دولت و مشارکت مردم، گشایشی در امر معیشت ایجاد شود.

منبع: ایرنا

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خطا در بارگزاری کپچا