ترامپ:تحریمهای سوریه را لغو خواهم کرد؛ عربستان به توافق ابراهیم میپیوندد

نیویورک – ایرنا- دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در عربستان سعودی اعلام کرد که قصد دارد پس از سقوط حکومت بشار اسد، تحریمها علیه سوریه را لغو کند، اقدامی که به گفته او «به آنها فرصتی برای عظمت دوباره میدهد.»
به گزارش ایرنا ، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در سخنانی در یک مجمع سرمایهگذاری عربستان سعودی گفت که این تصمیم را پس از گفتگو با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی و همچنین رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه، گرفته است.
ترامپ گفت: «من دستور توقف تحریمها علیه سوریه را خواهم داد تا به آنها فرصتی برای عظمت بدهم.»
رئیس جمهوری آمریکا افزود: زمان آن فرا رسیده که به سوریه فرصت بدهیم، و برایش آرزوی موفقیت دارم. ما به دنبال تعامل مسالمتآمیز و دراز کردن دست دوستی به سوی همه جهان هستیم.
او مدعی شد: جهان باید این فرصت را غنیمت شمرده و بر منافع مشترک تمرکز کند. امنیت و صلح باعث شکوفایی میلیونها انسان خواهد شد.
عربستان به توافق ابراهیم میپیوندد
رئیس جمهور آمریکا در ادامه سخنانش افزود: عربستان سعودی به زودی به توافق ابراهیم خواهد پیوست. این کار را در زمان مناسب انجام خواهد داد.
در حال تکمیل است
منبع: ایرنا