بروجردی: آزادی قدس یک مطالبه جهانی است
تهران-ایرنا- عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه امروز آزادی قدس یک مطالبه جهانی است گفت: راهپیمایی روز قدس یک وظیفه انسانی برای همه مردم است، به همین دلیل است که مردم سراسر جهان حتی در دانشگاه های آمریکا و اروپا و همه وجدان های بیدار آزادی قدس را فریاد می زنند.
علاءالدین بروجردی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا اظهار داشت: روز قدس یادگار جاودانه امام راحل بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران است که با نگاه هوشمندانه و الهی خود همه امت اسلامی و آزادگان جامعه جهانی را دعوت کردند که در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان با یک صدای واحد و کوبنده در مقابل رژیم کودک کش و جنایتکار صهیونیستی بایستند.
وی افزود: این اقدام با توجه به اینکه حرکت الهی بود هم به سرعت شکل گرفت و هم گسترش پیدا کرد و امروز شاهدیم در جای جای دنیا در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان ملتهای مختلف با راهپیمایی علیه جنایتهای رژیم صهیونیستی و حامیان این رژیم به ویژه آمریکا فریاد میزنند و خواهان آزادی قدس شریف هستند.
نماینده مردم لارستان در مجلس افزود: این نشانه نگاه بسیار هوشمندانه امام راحل و بعد از ایشان مقام معظم رهبری است که با همان صلابت این راه را ادامه می دهند و در واقع با حمایتهای ایشان و پاسخ ملت روز به روز بر عظمت این روز در جهان افزوده میشود.
بروجردی اظهار امیدواری کرد که این اقدامات در نهایت منجر به اضمحلال رژیم پوشالی غاصب صهیونیستی شود و همه امت اسلامی و جهانیان شاهد رفع این ظلم بیش از هفتاد ساله علیه ملت مظلوم و آواره فلسطین باشند.
وی تصریح کرد: در مقطعی به خصوص قبل از این فرمان حضرت امام، مسئله فلسطین و آزادی قدس در یک دایره کوچک جهان عرب قرار داشت ولی حضرت امام این گستره را وسیع کردند از یک عدد کوچک به یک عدد بزرگ رساندند و فرمودند روز قدس روز جهان اسلام است یعنی تمام امت اسلامی را برای این راهپیمایی و خروش علیه ظلم دعوت کردند و باز فرمودند روز قدس روز همه مستضعفان جهان است یعنی این دایره را وسیع تر کردند.
منبع: ایرنا