بدران: در مذاکرات هیچ امتیازی برای خود نخواستیم/ ملت فلسطین و رنج هایش اولویت اصلی ما

بدران:  در مذاکرات هیچ امتیازی برای خود نخواستیم/ ملت فلسطین و رنج هایش اولویت اصلی ما
خلاصه اخبار

تهران-ایرنا-حسام بدران، عضو دفتر سیاسی جنبش حماس بامداد پنجشنبه تأکید کرد که این جنبش در هیچ‌یک از مراحل مذاکره، هیچ امتیازی برای خود – نه در زمینه رهبری و نه در رابطه با مدیریت غزه – درخواست نکرده و همواره اولویت را به کاهش رنج ملت فلسطین داده است.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری سما فلسطین، بدران افزود: حماس پیش‌تر با پیشنهادی برای تبادل پنج نظامی اسرائیلی در برابر آزادی 250 اسیر فلسطینی، از جمله 100 نفر محکوم به حبس ابد، موافقت کرده بود. همچنین این پیشنهاد شامل آزادی 2 هزار اسیر از اهالی غزه است که پس از 7 اکتبر بازداشت شده‌اند.

بدران ضمن رد قاطعانه هرگونه طرح خلع سلاح مقاومت، گفت:چنین درخواست‌هایی به پایان جنگ کمکی نمی‌کند و هیچ‌گونه راه‌حل ملی فلسطینی نیست که قابل پذیرش باشد.

وی ادامه داد: از آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه، حماس بدون در نظر گرفتن سهم‌خواهی، گفت‌وگوهایی را با دیگر گروه‌های فلسطینی برای تشکیل دولت وفاق ملی برای مدیریت مشترک کرانه باختری و نوار غزه آغاز کرد.

بدران همچنین اعلام کرد:حماس از تشکیل کمیته پشتیبانی ملی فلسطینی مطابق با پیشنهاد مصر حمایت کرده و فهرستی شامل 40 نام را با هماهنگی دیگر گروه‌ها ارائه داده که هیچ‌یک از آن‌ها از اعضای حماس نیستند؛ موضوعی که نیت واقعی جنبش برای عبور از اختلافات داخلی را نشان می‌دهد.

منبع: ایرنا