باکو: آماده گسترش همکاری با اعضای «اکو» هستیم

باکو: آماده گسترش همکاری با اعضای «اکو» هستیم
خلاصه اخبار

تهران-ایرنا- رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان در دیدار با دبیرکل سازمان همکاری اقتصادی(اکو) خاطرنشان کرد که باکو آماده تعمیق همکاری با اعضای سازمان سازمان همکاری اقتصادی (اکو) است.

به گزارش عصر پنجشنبه ایرنا از روابط عمومی سازمان اکو، الهام علی‌اف رئیس جمهوری جمهوری آذربایجان در دیدار با اسد مجیدخان دبیرکل سازمان همکاری اقتصادی(اکو)، اظهار داشت: سفر مجیدخان به باکو فرصت مناسبی برای مسائل آمادگی نشست آتی ایجاد کرده است.

وی با اشاره به اینکه باکو میزبان نشست سازمان همکاری‌های اقتصادی در سال جاری خواهد بود، تاکید داشت که جمهوری آذربایجان یکی از اعضای فعال این نهاد است و ما در راستای پیشبرد موضوعات در دستور کار آماده گسترش همکاری با اعضای سازمان اکو هستیم.

براساس گزارش روابط عمومی سازمان اکو، اسد مجید خان هم در دیدار دوجانبه با اشاره به اینکه جمهوری آذربایجان یکی از اعضای فعال سازمان اکو است، خاطرنشان کرد که پاکستان هم میزبان زیرساخت‌های این سازمان است و همواره از اجرای موضوعات در دستور کار حمایت می کند.

وی با تاکید بر اینکه اعضای این نهاد دارای نزدیکی تاریخی، فرهنگی و جغرافیایی، ارزش‌ها و دینی هستند، افزود: فرصت‌ها و چشم‌اندازهای زیادی برای توسعه همکاری‌ها در سازمان اکو وجود دارد.

مجید خان در پایان اظهاراتش خاطرنشان کرد که نشست آتی سازمان همکاری اقتصادی نیز در سطح بالایی در باکو برگزار می‌شود.

به گزارش ایرنا ، اکو یک سازمان منطقه ای دولتی محسوب می شود که سال 1964 از سوی ایران، پاکستان و ترکیه با هدف پیشبرد همکاری های اقتصادی و فرهنگی میان کشورهای عضو تاسیس شد و از سال 1992 با پذیرش هفت کشور جدید شامل افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان، شمار اعضای آن به 10 کشور افزایش یافت.

اوایل آذرماه امسال نیز سناتور محمد اسحاق دار معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان برای شرکت در بیست و هشتمین اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری اقتصادی (اکو) به میزبانی جمهوری اسلامی ایران، به مشهد مقدس سفر کرد.

منبع: ایرنا

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خطا در بارگزاری کپچا