ایران پیشتاز دفاع و حمایت از مردم فلسطین و آرمان آزادی است

ایران پیشتاز دفاع و حمایت از مردم فلسطین و آرمان آزادی است
خلاصه اخبار

تهران – ایرنا- رئیس قوه قضاییه گفت: ایران در موضوع دفاع و حمایت از مردم فلسطین و آرمان آزادی همواره پیشتاز و طلایه‌دار است.

به گزارش روز جمعه ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در راهپیمایی باشکوه روز قدس با اشاره به حضور پرشور و شعور مردم ایران اسلامی در راهپیمایی و لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: امام خمینی (ره) در بیش از 40 سال پیش، یادگاری ارزنده و ارزشمند از خود بر جای گذاشتند و آثار این یادگار گرانسنگ که همان روز جهانی قدس است، روز به روز و سال به سال متجلی‌تر و برجسته‌تر می‌شود.

وی تصریح کرد: امروز شاهدیم که مردم در سراسر ایران اسلامی در صفوف به هم پیوسته همپا و هم‌صدا با سایر ملل مسلمان و آزاده جهان، انزجار خود را از جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها در سرزمین فلسطین اعلام می‌دارند.

وی گفت: روز جهانی قدس روزی است که در دنیا شناخته شده و معنای آن این است که جهانیان با هر نوع استکبار، زورگویی، اشغال و سلطه‌گری سر ستیز دارند.

رییس قوه قضاییه افزود: روز قدس روزی است که وجدان‌های بیدار در سراسر جهان، با صدای رسا اعلام می‌دارند که حامی فلسطین و فلسطینیان هستند و از ظلم و ستم صهیوینست‌ها، منزجر می‌باشند.

محسنی اژه‌ای تصریح کرد: پیام اصلی راهپیمایی باشکوه و پرعظمت امروز مردم ایران آن است که ملت ما حتی ذره‌ای از وعده‌های خود عقب‌نشینی نکرده و استوار و ثابت‌قدم در صراط حمایت از مظلومین و مستضعفین عالم قرار دارد و به آرمان آزادی قدس شریف، باورمند و مؤمن است.

به گفته وی، برای مردم ما و نظام ما، حمایت و دفاع از مظلومین و مستضعفین، یک اصل اساسی و خدشه‌ناپذیر است و برای ملت ما و نظام ما همچنان فلسطین از مسائل اصلی جهان اسلام است و ما بیش از گذشته از مردم فلسطین و بویژه غزه و مردم لبنان دفاع و حمایت می‌کنیم.

رئیس دستگاه عدلیه تصریح کرد: یکی دیگر از پیام‌های راهپیمایی باشکوه روز جهانی قدس آن است که همه مستکبرین، سلطه‌گران و زورگویان بفهمند که امت اسلام و ملل مسلمان و همه آزادگان و حق‌طلبان جهان بیدار و آگاه شده‌اند و مستکبرین و صهیونیست‌ها دیگر نمی‌توانند با آسودگی خیال توطئه‌های خود را علیه مردم فلسطین عملیاتی کنند.

وی تاکید کرد: امید داریم اتحاد و همبستگی شکل‌گرفته میان ملل مسلمان و انسان‌های آزاده و باوجدان در سراسر گیتی حول محور فلسطین، منجر به آزادی قدس شریف و رهایی مردم فلسطین از ظلم و جنایات صهیونیست‌های غاصب شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران در موضوع دفاع و حمایت از مردم فلسطین و آرمان آزادی قدس شریف، همواره پیشتاز و طلایه‌دار بوده است و قطعاً این امر ارزنده و مبارک تا تحقق هدف غایی استمرار و دوام خواهد داشت و ان‌شاءالله همه حق‌طلبان و احرار و ظلم‌ستیزان عالم شاهد انقلاب جهانی حضرت ولی‌عصر (عج) خواهند بود.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محسنی اژه‌ای در راهپیمایی روز جهانی قدس با تعدادی از راهپیمایان به گفت‌وگو پرداخت و آنان مسائل و دغدغه‌های خود را بدون‌ واسطه و بصورت مستقیم به قاضی‌القضات منتقل کردند.

به گزارش ایرنا ، راهپیمایی روز جهانی قدس امسال با شعار «علی العهد یا قدس» از ساعت 10 صبح امروز جمعه (8 فروردین ماه 1404) مصادف با 27 رمضان 1446 هجری قمری، در تهران و سایر شهرهای ایران اسلامی آغاز شد.

در تهران راهپیمایان با شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» از مسیرهای 10 گانه به سمت میعادگاه نماز جمعه در دانشگاه تهران در حرکت هستند.

رهبر انقلاب شب گذشته در پیامی تلویزیونی، روز قدس را از افتخارات ملت ایران برشمردند و خاطرنشان کردند: ملت ایران در چهل و شش سال گذشته با دهان روزه و در شرایط مختلف آب و هوایی در راهپیمایی روز قدس شرکت کرده است و این حضور نه تنها در شهرهای بزرگ بلکه در شهرهای کوچک و روستاها نیز بوده است.

ایشان اهمیت راهپیمایی روز قدس امسال را بیشتر از سال‌های گذشته دانستند و اظهار امیدواری کردند با کمک و لطف خداوند متعال راهپیمایی روز قدس امسال یکی از بهترین و پرشکوه‌ترین و با عزت‌ترین راهپیمایی‌های سال‌های اخیر باشد.

امام خمینی(ره) در 16 مردادماه 1358 آخرین جمعه ماه رمضان را روز قدس نامیدند و از مسلمانان جهان و دولت‌های اسلامی خواستند برای کوتاه کردن دست رژیم صهیونیستی از خاک و سرزمین مردم فلسطین در این روز یک صدا علیه جنایات این رژیم تظاهرات کنند.

بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران روز قدس را روز احیای اسلام، روز تجهیز و مقابله مستضعفان با مستکبران و روز همت مسلمانان برای نجات قدس خواندند.

امام خمینی(ره) درباره روز قدس فرمودند: روز قدس فقط روز فلسطین نیست، روز اسلام است، روز حکومت اسلامی است. روزی است که باید جمهوری اسلامی در سراسر کشورها بیرق آن برافراشته شود. روزی است که باید به ابرقدرت‌ها فهماند که آنها دیگر نمی‌توانند در ممالک اسلامی پیشروی کنند. من روز قدس را روز اسلام و روز رسول اکرم(ص) می‌دانم، و روزی است که باید ما تمام قوای خودمان را مجهز کنیم.

منبع: ایرنا

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خطا در بارگزاری کپچا