اولین نمایشگاه خودرویی سال ۱۴۰۴ در قم آغاز به کار کرد
قم یکی از استان هایی است که علاقهمندان و فعالین بسیاری در حوزه خودرو دارد و اولین نمایشگاه خودرویی سال ۱۴۰۴ در قم برگزار شده است.
قم یکی از استان هایی است که علاقهمندان و فعالین بسیاری در حوزه خودرو دارد و اولین نمایشگاه خودرویی سال 1404 در قم برگزار شده است.
استان قم یکی از استان های نیمه صنعتی است که در شهرک های صنعتی آن لوازم مختلف برای وسایل نقلیه و همچنین موتورسیکلت تولید می شود. به همین دلیل این استان در میان صنعتگران به عنوان قطب موتورسیکلت سازی شهرت دارد. از طرفی استان قم در میان شاه راه ارتباطی از شمال به جنوب کشور قرار گرفته و مورد باعث شده است تا از این وجه نیز حائز اهمیت باشد. نکته دیگری که می بایست در مورد استان قم بدانیم این است که بسیاری از اهالی استان قم علاقه بسیاری به صنعت خودرو و دیگر وسائل نقلیه داشته و خودرو در زندگی آن ها جایگاه ویژه ای دارد.
به همین دلایل اولین نمایشگاه خودرویی سال 1404 به همت شرکت ” نکته نگاران پارسی ” برگزار شده که مراسم افتتاحیه آن با حضور استاندار قم، رئیس انجمن قطعه سازان، نماینده وزارت صمت و… در شب گذشته برگزار شده است.
نکته ای که در مورد این نمایشگاه وجود دارد حضور بسیاری از محصولات جدید وارداتی بازار ایران نظیر ایرس HM5، هیوندای سوناتا، هیوندای سانتافه، هیوندای آیونیک 5، کیا K5، کیا K3 و… است که در کنار محصولات تازه وارد مونتاژی نظیر محصولات خانواده اکستریم، لوکانو، محصولات شرکت مدیران خودرو و کرمان موتور به نمایش در آمده اند. همچنین از آن جایی که استان قم قطب تولید موتورسیکلت در کشور به حساب می آید، تولید کنندگان موتورسیکلت نظیر شرکت نیرو موتور، شاهین موتور و… نیز حضور پر رنگی در نمایشگاه خودرو قم داشته اند.
همانطور که گفته شد اولین نمایشگاه خودرویی سال 1404 در شهر قم از روز 9 لغایت 12 اردیبهشت برگزار می شود و علاقه مندان می توانند از ساعت 15 الی 21 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان قم از این نمایشگاه بازدید کنند.
آلبوم تصاویر






در ادامه می توانید ویدیوی معرفی ایرس HM5، هیوندای آبونیک 5 و KMC EJ7 را مشاهده کنید.
ویدیوی معرفی ایرس HM5
زیر کاپوت ارس M5 یک پیشرانه 1.5 لیتری توربوشارژ قرار گرفته که می تواند تا 114 اسب بخار قدرت تولید کند اما این پیشرانه در تامین نیروی محرکه این خودرو هیچ نقشی ندارد و صرفا وظیفه شارژ باتری های این خودرو را دارد. در واقع نیروی لازم برای حرکت این خودرو توسط پیشرانه الکتریکی 365 کیلوواتی (489 اسب بخار) تامین می شود که این پیشرانه می تواند تا 675 نیوتن متر گشتاور را به سمت تمامی چرخ ها روانه کند. نکته قابل توجه درباره ارس ام 5 این است که با توجه به سیستم تولید قدرت این خودرو، ارس ام 5 می تواند تا 1265 کیلومتر را تنها با یکبار شارژ کامل باتری طی کند. از این نکته می توان دریافت که ارس M5 جزو دسته بندی خودرو های EVER (Electric Vehicle Extended Range) قرار می گیرد که این فناوری، فناوری نسبتا بروزی بوده و در کمتر خودرویی در بازار خودروی ایران دیده می شود.
علاوه بر این، امکاناتی نظیر؛ شش کیسه هوای ده نقطه ای، کروز کنترل تطبیقی، رادار خط خوان، رانندگی خودکار بین خطوط، رادار دستیار حرکت در ترافیک، اتو پارک ، تنظیم برقی صندلی های سرنشینان جلو، ماساژور صندلی های جلو، دستگیره های مخفی شونده، شارژر وایرلس، نمایشگر سیستم مالتی مدیا، پشت آمپر دیجیتال، هدآپ دیسپلی (HUD) و… تنها بخشی از امکانات و آپشن های این خودرو به حساب می آید.
ویدیوی معرفی هیوندای آیونیک 5
آیونیک 5 از دو موتور برقی بهره می برد که به طور تفکیک شده، موتور جلو قادر است تا 95 اسب بخار قدرت و 255 نیوتن متر گشتاور تولید کند و موتور کار شده در محور عقب 211 اسب بخار قدرت و 350 نیوتن متر گشتاور را روانه چرخ ها می کند. این خودرو در مجموع می توانند 302 اسب بخار قدرت و 605 نیوتن متر گشتاور تولید کنند که عدد بسیار خوبی به حساب می آید. انرژی این موتورها از یک باتری 72.6 کیلووات ساعتی تامین می شود.
از جمله امکاناتی که می توان در این خودرو دید؛ کلاستر دیجیتال، کنترل حرکت در سرازیری و سربالای، دوربین 360 درجه، سنسور نقطه کور، ترمز اضطراری، 6 کیسه هوای 10 نقطه ای، رانندگی بین خطوط، کروز کنترل تطبیقی، ورود بدون کلید، استارت دکمه ای، ترمز پارک برقی، اتوهلد، شیفتر پشت فرمان، تنظیم بازیافت انرژِی، سنسور نور و باران، سقف پانوراما و … می باشد.
ویدیوی معرفی KMC EJ7
ماشین کی ام سی J7 برقی یک موتور الکتریکی سنکرون مغناطیس دائم به قدرت 190 اسب بخار و بیشینه گشتاور 340 نیوتن متر را به عنوان منبع تامین نیروی خود به کار گرفته است. انرژی مورد نیاز این موتور نیز از طریق یک باتری LFP قابل شارژ با ظرفیت 50.1 کیلووات ساعت دریافت میشود. این باتری اجازه میدهد کی ام سی EJ7 مسافتی در حدود 402 کیلومتر را با یک مرتبه شارژ کامل بپیماید. همچنین حدود کمتر از 8.5 ساعت زمان نیاز است تا به کمک برق خانگی، شارژ باتری کی ام سی جی 7 برقی از 15 به 100 درصد برسد. اگر به جایگاه شارژ سریع مراجعه کنید، زمان شارژ باتری از میزان 30 تا 80 درصد تنها حدود 48 دقیقه به طول خواهد انجامید.
مواردی مثل کروز کنترل ، سیستم کنترل پایداری و کنترل کشش، تهویه مطبوع اتوماتیک با دریچه مخصوص برای ردیف عقب، صفحه نمایشگر تمام دیجیتال پشت آمپر، حسگر فشار باد تایرها ، سنسور پارک عقب، دوربین عقب، اتولایت، حسگر باران، چراغهای LED، ترمز پارک برقی، اتوهلد، ورود بدون کلید، استارت دکمهای، خروجی برق 12 ولت، دو کیسه هوا ، سیستم کمکی شروع حرکت در سربالایی و…، جزو شاخصترین تجهیزات این خودروی الکتریکی به شمار میروند. البته در نسخه EJ7 پلاس شاهد وجود امکانات بیشتری مانند سقف پانوراما، درِ صندوق عقب برقی، گرمکن صندلی، دوربین 360 درجه، نور پردازی کابین و… هستیم.
منبع: آخرین خودرو