انصارالله: مقاومت را خلع سلاح می‌کنند و به تل‌آویو بیشتر سلاح می‌دهند!

انصارالله: مقاومت را خلع سلاح می‌کنند و به تل‌آویو بیشتر سلاح می‌دهند!
خلاصه اخبار

یکی از مسئولان جنبش انصارالله یمن به ارسال محموله بزرگ سلاح از سمت آمریکا برای رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شهاب، نصرالدین عامر یکی از مسئولان جنبش انصارالله یمن تاکید کرد: آمریکا اعلام کرده قصد دارد یک محموله بزرگ حاوی تجهیزات جنگی و بمب به دست دشمن صهیونیستی برساند.

وی افزود: این در حالی است که برخی طرف‌ها به دنبال خلع سلاح کردن مقاومت هستند.

عامر اضافه کرد: این چه نفاقی است؛ از یک طرف سلاح را از دست قربانی می‌گیرند و از طرف دیگر سلاح‌های بیشتری به دست قاتل می‌دهند.

روز گذشته روزنامه یدیعوت آحارونوت به نقل از منابع مطلع گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی به‌زودی یک محموله بزرگ شامل بیش از 3000 نوع مهمات جنگی را از واشنگتن دریافت خواهد کرد.

به گفته این منابع، این محموله با تایید دولت دونالد ترامپ و برای تقویت آمادگی نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی جهت اجرای یک عملیات گسترده در نوار غزه ارسال می‌شود.

منبع: مهر

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خطا در بارگزاری کپچا