انصارالله خطاب به آمریکا: بیش از ۸ میلیون مبارز ما آماده نبرد هستند
تهران- ایرنا- عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن خطاب به آمریکا و غرب تأکید کرد که بیش از ۸ میلیون مبارز یمنی آماده نبرد هستند.
به گزارش سهشنبه شب ایرنا ، «محمد البخیتی» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در حساب کاربری خود در شبکه ایکس (توئیتر سابق) درباره ادامه تجاوزات آمریکا علیه یمن هشدار داد.
وی نوشت: ما بیش از 8 میلیون مبارز آماده نبرد داریم، به آمریکا و غرب توصیه میکنیم که تجاوزات و محاصره علیه غزه را متوقف کنند در غیر این صورت جنگ ما علیه آنها گسترده و تشدید خواهد شد.
به گزارش ایرنا ، آمریکا و انگلیس در حمایت از رژیم صهیونیستی از 25 اسفند 1403 اقدام به حملات هوایی علیه یمن کردند و مناطق مسکونی و مراکز غیر نظامی این کشور را هدف قرار دادند.
با وجود این حملات، نیروهای مسلح یمن همچنان به عملیات پشتیبانی از مقاومت و ملت فلسطین در نوار غزه ادامه میدهند و با انجام عملیات منحصر بفرد، قلب سرزمینهای اشغالی، کشتیهای مرتبط با رژیم صهیونیستی و حتی ناوهای آمریکایی را در دریای سرخ و اقیانوس هند هدف قرار داده و چندین پهپاد پیشرفته آمریکایی را سرنگون کردهاند.
منبع: ایرنا