انتقاد «اسحاق هرتزوگ» از بی‌توجهی به آزادی اسرای صهیونیستی

انتقاد «اسحاق هرتزوگ» از بی‌توجهی به آزادی اسرای صهیونیستی
خلاصه اخبار

تهران – ایرنا – اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی از دولت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم به دلیل بی‌توجهی به آزادی اسرای صهیونیستی به شدت انتقاد کرد.

به گزارش روز سه‌شنبه خبرگزاری ایرنا به نقل از شبکه هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی، اسحاق هرتزوگ، رئیس این رژیم به شدت از بی‌توجهی دولت نتانیاهو به آزادی اسرای صهیونیستی در بند مقاومت غزه انتقاد کرد و گفت: از اینکه آزادی این اسرا در اولویت دولت نیست، تعجب می‌کنم.

بر اساس این گزارش، هرتزوگ امروز (سه شنبه) که در کنفرانس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی برای توانبخشی سربازان ارتش شرکت کرده بود، در سخنرانی خود به مسئله آزادی اسرا و حقوق خانواده‌های آنها پرداخت و به شدت از اینکه موضوع آزادی اسرای صهیونیست از دستور کار دولت خارج شده است، ابراز تعجب کرد.

هرتزوگ در این سخنرانی ضمن اشاره به لزوم توجه به وضعیت نظامیان گفت: رژیم صهیونیستی با چالش جدی آزادی اسرای نظامی مواجه است. وی تاکید کرد: در حال حاضر، هیچ چالشی عمیق‌تر از آزادی اسرا تا آخرین نفر آنها در اسرائیل وجود ندارد.

وی در این زمینه ادامه داد: من از اینکه ناگهان موضوع آزادی اسرا، دیگر در راس برنامه‌ها و اخبار (رژیم) اسرائیل قرار ندارد، تعجب می‌کنم.

رئیس رژیم صهیونیستی که بارها ناکامی در آزادی اسرا را شکست جدی این رژیم عنوان کرده بود، در این زمینه تاکید کرد: مسئله بازگرداندن اسرا باید یک تلاش ملی و جمعی باشد و ما باید همه امکانات خود را برای آزادی آنها به کار بگیریم.

منبع: ایرنا

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خطا در بارگزاری کپچا