انتقاد آلمان از سیاست تل آویو در به رسمیت شناختن شهرک‌های کرانه باختری

انتقاد آلمان از سیاست تل آویو در به رسمیت شناختن شهرک‌های کرانه باختری
خلاصه اخبار

دولت آلمان از تصمیم تل آویو برای به رسمیت شناختن ۱۳ شهرک در کرانه باختری که طبق قوانین بین المللی غیرقانونی تلقی می شوند، به شدت انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت خارجه در برلین گفت: ما این تصمیم را به شدت محکوم می کنیم. وی افزود: «ما سیاست شهرک‌سازی اسرائیل را رد می‌کنیم، زیرا این سیاست مغایر با قوانین بین‌المللی است و با ممانعت از ایجاد یک کشور پایدار فلسطینی، مانع از هرگونه راه حل دو دولتی می‌شود.»

سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان همچنین از اقدامات رژیم صهیونیستی در نوار غزه انتقاد کرد و نسبت به یک مرجع جدید اعلام شده توسط تل آویو برای تسهیل خروج “داوطلبانه” فلسطینی ها از منطقه تحت کنترل جنگ ابراز نگرانی کرد.

وی گفت: «اما اگر این امر مستلزم تشکیل مرجعی با هدف اخراج دائمی فلسطینی‌ها از نوار غزه باشد، غیرقابل قبول است و باید محکوم شود».

وزارت خارجه آلمان از دولت تل آویو خواست تا دسترسی به کمک های بشردوستانه از جمله آب و برق را به منطقه بازگرداند و مراقبت های پزشکی را مطابق با قوانین بین المللی بشردوستانه ارائه دهد. این سخنگو با اشاره به از سرگیری درگیری‌ها توسط نیروهای اسرائیلی در نوار غزه، گفت: گزارش‌ها مبنی بر تلفات غیرنظامیان در کنار کشته شدن مقامات حماس، مایه نگرانی شدید است. او گفت که اسیران باقی مانده در غزه آزاد نخواهند شد و وضعیت انسانی دوباره فاجعه بار خواهد شد.

منبع: ایسنا

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خطا در بارگزاری کپچا