اشغالگران به دنبال نابودی کامل ساختار بهداشت و درمان غزه هستند
تهران- ایرنا- مروان الهمص رئیس بیمارستانهای صحرایی نوار غزه با بیان اینکه اشغالگران از ورود ملزومات پزشکی به بیمارستانها جلوگیری میکنند، تاکید کرد که هدف آنها نابودی کامل ساختار بهداشت و درمان نوار غزه است.
به گزارش بامداد دوشنبه ایرنا ، رئیس بیمارستانهای صحرایی نوار غزه در گفت وگو با شبکه خبری الجزیره، گفت: اشغالگران اسرائیلی هیچکس در ساختار بهداشت و درمان نوار غزه را مستثنی نکرده و تمام بیمارستانها و کادر پزشکی و افراد خارجی فعال در این بخش را هدف قرار میدهند.
وی افزود: اقدامات اشغالگران موانع پیش روی ساختار بهداشت و درمان نوار غزه را دو چندان کرده است.
همچنین خالد بن بوطریف پزشک داوطلب اعزام به نوار غزه نیز در گفت وگو با شبکه خبری الجزیره، گفت: جنگ زندگی کادر درمان و غیرنظامیان را تهدید میکند و بیمارستانهای نوار غزه نیازمند تجهیزات پزشکی است که به درمان مجروحان کمک جدی میکند.
وی افزود: کمبود در همه عرصهها در نوار غزه مشاهده میشود و آوارگان هدف بمبارانهای اسرائیلی قرار دارند.
این پزشک داوطلب اعزام به نوار غزه گفت: از دوم مارس (13 اسفند 1403) گذشته ورود کمکهای پزشکی، دارویی و سوخت به غزه متوقف شده است.
وی تاکید کرد: ما به همراه چند سازمان پزشکی دیگر از ورود به نوار غزه منع شدهایم.
به گزارش ایرنا ، با تداوم حملات تجاوزگرانه ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه، شمار کل شهدای این منطقه از هفتم اکتبر 2023 (15 مهر 1402) تاکنون به 51 هزار و 201 نفر رسید.
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه روز یکشنبه در جدیدترین آمار خود اعلام کرد که طی 24 ساعت گذشته 44 نفر در نوار غزه شهید و 145 نفر دیگر مجروح شدند.
براساس این گزارش، از زمان آغاز مرحله جدید تجاوزهای رژیم صهیونیستی به غزه از 18 مارس 2025 (28 اسفند 1403) تاکنون یک هزار و 827 فلسطینی شهید و چهار هزار و 828 نفر دیگر مجروح شدهاند.
با احتساب این شهدا، شمار کل شهدای نوار غزه از هفتم اکتبر 2023 تاکنون به 51 هزار و 201 نفر و شمار مجروحان به 116 هزار و 869 نفر رسید.
این درحالی است که نوار غزه با اوضاع انسانی وخیمی نیز در سایه کمبود شدید مواد غذایی، آب آشامیدانی، تجهیزات پزشکی و دارو رور است و برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل روز یکشنبه تاکید کرد: 2 میلیون نفر در نوار غزه که بیشتر آنها آواره هستند به طور کلی به کمکهای غذایی متکی هستند.
این سازمان افزود: با توجه به کمبود ذخیره مواد غذایی و تداوم بسته بودن گذرگاهها، نوار غزه به طور فوری به غذا نیاز دارد.
برنامه جهانی غذا افزود: هزاران نفر در نوار غزه به دلیل کمبود ذخیره غذایی در معرض خطر قرار دارند.
منبع: ایرنا