از بازارهای جهانی چه خبر؟

از بازارهای جهانی چه خبر؟
خلاصه اخبار

امروز در بازارهای جهانی طلا به بالاترین حد خود در یک هفته گذشته رسید و نفت نیز بیش از یک درصد رشد کرد.

به گزارش کالاخبر ، امروز در بازارهای جهانی بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری، پس از ثبت افزایش به 3379 دلار درسید. بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا، با 0.5 درصد افزایش، به 3338 دلار و 30 سنت رسید.

در میان سایر فلزات، بهای هر اونس نقره با افزایش، به33 دلار رسید، بهای هر اونس پلاتین 979 دلار و 85 سنت شد و هر اونس پالادیوم با افزایش به 950 دلار و 75 سنت رسید.

نفت صعودی شد

قیمت نفت نیز تحت تاثیر بهبود فنی و تقاضای خرید ارزان که پس از کاهش شدید قیمت در معاملات روز گذشته روی داد، در معاملات روز سه‌شنبه بازار آسیا، بیش از یک درصد افزایش یافت.

بهای معاملات آتی نفت برنت با 92 سنت افزایش، به 61 دلار و 87 سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا به 58 دلار و 72 سنت در هر بشکه رسید.

هر دو شاخص روز دوشنبه، تحت تاثیر تصمیم اوپک پلاس برای تسریع افزایش تولید برای دومین ماه متوالی، به پایین‌ترین حد خود از فوریه سال 2021 نزول کرده بودند.

عامل دیگری که از افزایش قیمت نفت پشتیبانی کرد، رشد بخش خدمات در آمریکا بود که بزرگترین مصرف کننده نفت در جهان است. موسسه آی‌اس‌ام، روز دوشنبه، اعلام کرد شاخص مدیران خرید بخش غیرتولید، از 50.8 واحد در مارس، به 51.6 واحد در آوریل افزایش یافت. اقتصاددانان در نظرسنجی رویترز، افت این شاخص به 50.2 واحد را پیش‌بینی کرده بودند.

بر اساس گزارش رویترز، بانک بارکلیز، روز دوشنبه، پیش‌بینی میانگین قیمت نفت برنت در سال 2025 را چهار دلار در هر بشکه کاهش داد و 70 دلار تخمین زد و برآورد قیمت سال 2026 را نیز 62 دلار در هر بشکه اعلام کرد.

منبع: کالا خبر