اردوغان: نوروز جشن مشترک جهان تُرک خواهد بود

اردوغان: نوروز جشن مشترک جهان تُرک خواهد بود
خلاصه اخبار

رئیس جمهور ترکیه طی سخنرانی در مراسم بزرگداشت نوروز گفت: روز ۲۱ مارس، نوروز، روز بزرگداشت و جشن مشترک جهان ترک خواهد بود.

به گزارش خبرآنلاین، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه طی سخنرانی در مراسم بزرگداشت نوروز در استانبول اظهار داشت: روز 21 مارس؛ نوروز، روز بزرگداشت و جشن مشترک جهان ترک خواهد بود و بدین ترتیب به اتحاد، با هم بودن و همبستگی ما کمک خواهد کرد.

خبرگزاری آناتولی نوشت، اردوغان با بیان این که نوروز عید یک قوم خاص نیست، بلکه عید کل ملت‌مان اعم از علوی، سنی، ترک و کرد و تمام جغرافیای ماست، تاکید کرد: اگر در اینجا یک نظرسنجی انجام دهیم، آیا شما حاضرید 21 مارس را به عنوان عید بهار و برادری اعلام کنیم؟ من حاضرم این پیشنهاد را به مجلس ارائه کنم.

وی تاکید کرد: ما قصد داریم در نشست سران در مجارستان در ماه می، پیشنهاد دهیم تا عید نوروز به عنوان روز بزرگداشت و جشن مشترک جهان تُرک جشن گرفته شود.

اردوغان همچنین گفت: پس از نجات کشور و منطقه خود از بلای تروریسم، انشاءالله درها را به سوی یک عصر بسیار متفاوت باز خواهیم کرد.

منبع: خبر آنلاین

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خطا در بارگزاری کپچا