ادعاهای بی‌اساس وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران

ادعاهای بی‌اساس وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران
خلاصه اخبار

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی امروز با بیان اظهاراتی ضد ایرانی گفت: این رژیم کاملا از طرح رئیس جمهور آمریکا برای غزه حمایت می‌کند.

به گزارش ایسنا، «گدعون ساعر» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه در اظهاراتی بی‌اساس و مغرضانه عنوان کرد: «ایران خطرناک‌ترین کشور در منطقه است و باید از دستیابی آن به سلاح هسته‌ای جلوگیری شود.»

او همچنین اعلام کرد: «از طرح ترامپ برای رساندن کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه حمایت می‌کنیم.»

ساعر افزود که رژیم اشغالگر خواهان همکاری با بیشترین تعداد ممکن از سازمان‌ها برای اجرای این طرح در غزه است.

او در بخش دیگری از سخنان خود نیز مدعی شد: «ابتکارهای یک‌جانبه برای به‌رسمیت شناختن دولت فلسطینی، نتایج معکوس به همراه خواهد داشت.»

ترامپ به تازگی بار دیگر اعلام کرد که آمریکا متعهد به کمک در رساندن کمک‌های غذایی به دست فلسطینی‌ها در غزه است.

فرستاده آمریکا به اراضی اشغالی روز جمعه اظهار کرد: سازوکاری که آمریکا برای کمک‌رسانی به غزه از آن حمایت می‌کند، به زودی وارد فاز اجرایی خواهد شد.

رژیم صهیونیستی از بامداد 18 مارس 2025 حملات هوایی خود به نوار غزه را ازسرگرفت که طبق اعلام وزارت بهداشت غزه تنها تا ساعت 10 صبح آن روز 404 فلسطینی شهید و بیش از 562 تن دیگر زخمی شدند و به این شکل توافق آتش‌بس در غزه را نقض کرد.

«بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در حالی از ورود به مذاکرات مرحله دوم توافق آتش‌بس امتناع کرد که جنبش حماس به تمامی بندهای آن متعهد بود.

نتانیاهو تنها به دنبال تمدید مرحله اول این توافق بود تا بتواند تعداد بیشتری از اسرای صهیونیست را از غزه آزاد کند و اگر وارد مرحله دوم این توافق می‌شد، این به معنای توقف کامل جنگ و عقب‌نشینی کامل ارتش این رژیم از نوار غزه بود.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر 2023 با حمایت کامل آمریکا جنگ نسل‌کشی را علیه ساکنان نوار غزه آغاز کرده که در مجموع بیش از 170 هزار شهید و زخمی و بیش از 14 هزار مفقودی داشته است.

منبع: ایسنا