آمریکا: با هند و پاکستان در تعامل هستیم
نیویورک – ایرنا- تمی بروس، سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا با اعلام اینکه واشنگتن با هند و پاکستان در تعامل است، گفت که پاکستان خواهان «تحقیقات مستقل» در مورد حمله به منطقه پهلگام کشمیر تحت کنترل هند در ۲۲ آوریل است که هند، پاکستان را مسئول آن دانست.
به گزارش ایرنا ، خانم تمی بروس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی افزود: ما میخواهیم عاملان این حمله پاسخگو باشند و از هرگونه تلاشی در این راستا حمایت میکنیم.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اضافه کرد: ما همچنان از هند و پاکستان میخواهیم که برای رسیدن به یک راهحل مسئولانه در این زمینه تلاش کنند.
بروس ادامه داد: آنچه در حال حاضر اهمیت دارد این است که تماسهای تلفنی صورت گرفته و ما همچنان در سطوح مختلف با هر دو دولت در ارتباط و تعامل هستیم.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره محتوای این تماس های تلفنی گفت: «ما درباره محتوای این گفتوگوها یا پیامهایی که منتقل کردهایم، اظهار نظری نخواهیم کرد.»
منبع: ایرنا