بنر مقالات اصلی اسنپ پی

واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ تا هفته دولت + زمان دقیق واریز

واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ تا هفته دولت + زمان دقیق واریز

رئیس اتاق تعاون ایران از برنامه‌ریزی برای واریز بخشی از سود سهام عدالت مربوط به عملکرد شرکت‌های سرمایه‌پذیر در سال ۱۴۰۵ تا هفته دولت (۲ تا ۸ شهریور) خبر داد.

جدیدترین اخبار اقتصادی را در سیگنال ببینید!

سود سهام عدالت ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود؟

بهمن عبداللهی روز یکشنبه در نشست خبری با اشاره به روند پرداخت سود سهام عدالت اظهار کرد: سال گذشته سود سهام عدالت مربوط به سال ۱۴۰۳ در دو مرحله پرداخت شد و دولت در تلاش است امسال نیز بخشی از سود سهام عدالت ۱۴۰۴ را تا هفته دولت به حساب مشمولان واریز کند.

وی با بیان اینکه برخی بنگاه‌های تحت پوشش سهام عدالت در جریان جنگ آسیب دیده‌اند، افزود: این آسیب‌ها مانع از سوددهی سایر شرکت‌ها نشده و سود شرکت‌های مشمول سهام عدالت جمع‌آوری شده است.

رئیس اتاق تعاون ایران ادامه داد: در سال‌های گذشته سود سهام عدالت در دو مرحله واریز می‌شد و امسال نیز پرداخت سود در دو نوبت، در میانه و پایان سال، انجام خواهد شد. به گفته وی، میزان سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۴ نسبت به سال گذشته کاهش چشمگیری نخواهد داشت.

آخرین وضعیت آزادسازی سهام عدالت در ۱۴۰۵

عبداللهی درباره عرضه سهام عدالت در بورس و روند آزادسازی آن نیز گفت: تاکنون بیش از ۲۰ جلسه در شورای عالی بورس برای بررسی موضوع عرضه سهام عدالت در بورس برگزار شده و دستورالعمل مربوطه پس از تصویب به دولت ارسال شده است.

وی افزود: دولت بررسی این موضوع را به معاونت حقوقی ریاست جمهوری واگذار کرد و در این مرحله نیز نکاتی درباره دستورالعمل مطرح شد. این موارد در شورای عالی بورس مورد بررسی قرار گرفت و پس از اصلاح، دستورالعمل برای دریافت نظر مجلس به قوه مقننه ارسال شد.

رئیس اتاق تعاون ایران با اشاره به اینکه حدود یک ماه است دستورالعمل در اختیار مجلس قرار دارد، اظهار کرد: جلسات متعددی در مجلس برگزار شده و برخی نمایندگان خواستار اصلاح بخش‌هایی از این دستورالعمل هستند.

وی ادامه داد: پس از جمع‌بندی کمیته مربوطه در مجلس، جلسه نهایی به ریاست نیکزاد برگزار خواهد شد و دیدگاه‌های مجلس به شورای عالی بورس ارائه می‌شود تا دستورالعمل اصلاح، تصویب و ابلاغ شود.

عبداللهی در پایان تأکید کرد: در نهایت، دستورالعمل نهایی مبنای آزادسازی سهام عدالت خواهد بود، اما در این فرآیند نباید سهم تعاونی‌ها از سهام عدالت حذف شود.

جدیدترین اخبار اقتصادی را در سیگنال ببینید!
نصب اپ

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
banner