منطقه 22 تهران؛ پیشتاز افزایش 34 درصدی قیمت مسکن

منطقه 22 تهران؛ پیشتاز افزایش 34 درصدی قیمت مسکن
خلاصه اخبار

رشد قیمت مسکن در تهران همچنان ادامه دارد. منطقه 22 با 34 درصد بیشترین افزایش را ثبت کرده است. رکود معاملات و افزایش اجاره‌بها بازار را در وضعیت پیچیده‌ای قرار داده است.

رشد قیمت مسکن در تهران: منطقه 22 پیشتاز افزایش‌ها

داوود بیگی‌نژاد، نایب‌رئیس اتحادیه املاک، اعلام کرد بیشترین افزایش قیمت مسکن در تهران مربوط به منطقه 22 با رشد 34 درصدی بوده است. به دنبال آن، منطقه یک با 33 درصد و منطقه 20 با 30 درصد رشد در صدر جدول قرار دارند.

معاملات مسکن؛ از رکود تا رونق محدود


وی اشاره کرد که در مناطقی مانند منطقه 3، رشد قیمت تنها 6.5 درصد بوده و در منطقه 2 و 10 نیز افزایش‌ها به ترتیب 7.5 و 10 درصد ثبت شده است. درحالی‌که معاملات در برخی از مناطق محدود به رونق نسبی شده، در دیگر نقاط رکود همچنان حاکم است.

فشار اجاره‌بها و کاهش قدرت خرید مستاجران


رشد سریع اجاره‌بها فاصله‌ای عمیق میان توان مالی مستاجران و قیمت‌ها ایجاد کرده است. به‌طوری‌که مبلغ رهن بسیاری از آپارتمان‌ها معادل قیمت خرید همان واحدها در سال‌های گذشته است.

قفل شدن سرمایه‌گذاری در بازار مسکن


بیگی‌نژاد تأکید کرد که الزام دریافت پایان‌کار پیش از فروش، گردش مالی سازندگان را مختل کرده و بازار مسکن را در وضعیت دشوار قرار داده است. او هشدار داد که تمایل خریداران به واحدهای قدیمی به‌دلیل محدودیت مالی، در صورت تداوم، تولید مسکن را در آینده با چالش‌های جدی مواجه خواهد کرد.

برای اطلاع از آخرین اخبار بازار مسکن کلیک کنید