عرضه ارز پتروشیمیها در سامانه ارز تجاری
در نشست هلدینگهای پتروشیمی با رئیس کل بانک مرکزی در مرکز مبادله، مقرر شد ضمن افزایش عرضه ارز پتروشیمیها در سامانه نیما از ابتدای هفته آینده، عرضه ارز هم زمان و هماهنگ ارز پتروشیمیها در سامانه ارز تجاری مرکز مبادله آغاز شود.
رئیس کل بانک مرکزی در این نشست گفت:
همه فعالان اقتصادی کشور با پیشبینی پذیر شدن نرخ ارز در بازار ارز تجاری که کشف نرخ در آن بر مبنای عرضه و تقاضا و توافق خواهد بود، بهره مند میشوند.
در همین راستا سخنگوی مرکز مبادله گفت که در جلسه رئیس کل بانک مرکزی با مدیران هلدینگهای پتروشیمی چند تصمیم مهم گرفته شد.
اولین تصمیم این بود که در روزهای آتی عرضه ارز شرکتهای پتروشیمی به عنوان بزرگترین عرضه کنندگان ارز در کشور در سامانه نیما افزایش پیدا خواهد کرد. همچنین از ابتدای هفته آینده شرکتهای پتروشیمی عرضه ارز خود را در سامانه ارز تجاری به صورت همزمان انجام خواهند داد.
وی همچنین در مورد تاثیر راهکار بانک مرکزی بر روی بازار غیررسمی گفت:
از امروز روند کاهش قیمت بازار غیررسمی شروع شده. از هفته آینده و با عرضه ارز پتروشیمیها حتما کمک خواهد کرد نوسانات در بازار غیررسمی نیز کاهش پیدا کند.