تجدید ارزیابی خودروسازان / از گفته تا واقعیت

تجدید ارزیابی خودروسازان / از گفته تا واقعیت

خبر کاهش دوره تجدید ارزیابی

به گزارش تحلیل با سیگنال، محسن علیزاده، عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس در گفتگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره جزئیات قانون تجدید ارزیابی توضیحاتی ارائه کرد. براساس گفته وی مجلس کاهش دوره تجدید ارزیابی از پنج سال به سه سال را پیگیری می کند. این امر برای بهره مندی بهتر خودروسازان از اهرم تجدید ارزیابی دارایی ها و خروج از ماده 141 قانون تجارت مفید است.

در همین رابطه وی افزود: این موضوع قرار است به عنوان پیشنهاد در بودجه 1403 ارائه شود.

محسن علیزاده، عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس
برای اطلاع از تازه‌ترین اخبار اقتصادی ایران و جهان می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید

تاریخچه تجدید ارزیابی خودرویی ها

خودروسازان در زمستان سال 1398 نیز از دارایی های خود را از طریق تجدید ارزیابی ، بروز کردند و همین امر موجب شد این شرکت‌ها از ورشکستگی خارج شوند. در آن بازه زمانی این شرکت ها به دلیل تجدید ارزیابی و اقبال مردم به بورس تهران، توانستند بازدهی بالغ بر 1200 درصد برای سرمایه‌گذاران خود ایجاد کنند. در تصویر زیر می توانید بازدهی ایجاد شده در نماد خودرو را ببینید.

بازدهی 1200 درصدی خودرو

حال باید منتظر ماند و دید این تجدید ارزیابی چقدر جدی است و درصورت جدی بودن تجدید ارزیابی دارایی ها ، آیا سهامداران این دو خودروساز مجدد طعم خوش بازدهی را خواهند چشید یا خیر ؟

برچسب‌ها